Открийте ни и в

Музика

Heroes Total: SAM PAGANINI, ALAN FITZPATRICK, METROPOLIS DJ’s

Avatar

публикувано

на

Heroes Total: SAM PAGANINI, ALAN FITZPATRICK, METROPOLIS DJ's 141

20 години електронни мечти не стигат! И METROPOLIS го доказват още с първото от поредицата събития, с които ще честват своя двайсети юбилей.

На 5 март от 22.00 часа зала 4 на Интер Експо Център в София ще подслони най-мащабното парти от поредицата Future Heroes под наслов HEROES TOTAL, като на родна земя се завръщат любимите на родната публика герои от бъдещето SAM PAGANINI и ALAN FITZPATRICK. Първите 500 промо билета за събитието се продадоха за по-малко от 72 часа!

 

Поредицата всяка година представя най-интересните нови имена в електронната музика редом с вече утвърдени световни артисти. Водени от силно изострения си нюх за посоката на развитие на електронната музика, именно Metropolis представиха пред българската публика двата госта на HEROES TOTAL – първоначално като герои от бъдещето, а днес – като звезди от настоящето.

През последните три години кариерата на SAM PAGANINI търпи главозамайващ възход. Той цени музикалните традиции, но умело щампова собствения си модерен отпечатък върху тях. Това го прави особено привлекателен за бързоразвиващата се денс култура, която обича секси, грууви и откровено танцувални тракове, които не оставят никого безпристрастен и неподвижен на дансинга.

Alan

До него, за да ни потопи още по-дълбоко в дебрите на музиката, застава и ALAN FITZPATRICK. Британецът избухна силно през 2015-а с редица участия в най-престижните клубове и  фестивали в света, като за кратко изгради безупречна репутация и героичен статус сред публиката и колегите си. Този успех идва не само заради линията на клубно ориентираното техно, която артистите от Drumcode следват, но и заради нестихващото желанието на Alan да експериментира с музиката си. Понякога с феноменални женски вокали и танцувален груув, понякога с фънки елементи, а друг път – изцяло насочени към хипнотичните басови вибрации на ръба на класическия джънгъл.
По всичко личи, че ни предстои дълъг полет към бъдещето на крилете на най-големия и най-стар промоутър на мегапартита в България. И понеже с юбилея си METROPOLIS взимат особена преднина в техно летоброенето – let’s go back to the future!
Нормалните билети за събитието на цена от 35 лева са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/869853823112141/

Metropolis: https://www.facebook.com/MetropolisDJs

 

Събитията на Metropolis се осъществяват с медийната подкрепа на Dnes.bg, МikaMagazine.com, Sofialive.bg, Radio NOVA, GO Guide, Stand.bg, stashbg.com, Djbook.bg, Disco.bg, Djambore.com, Koncerti.bg, Timeart.bg, MySound.bg и ViewSofia.com.

 

 

 

 

Реклама