Connect with us

Музика

Jam Session Night @ Studio 5 with “A to jazz” festival

Jam Session Night @ Studio 5 with “A to jazz” festival

За ценителите на JAZZ музиката 27, 28 и 29 юни се превръщат в свещеннни. Именно на тези дати в Studio 5 едни от най-емблематичните джаз музиканти,които ще участват в “A to JazZ Festival 2014 ще провeдат своите JAM SESSIONS. Очакват се участници и гости на фестивала да вземат участие в този празник…

Виж цялата новина

Avatar

Публикувано

на

24 Юни 2014г.

За ценителите на JAZZ музиката 27, 28 и 29 юни се превръщат в свещеннни. Именно на тези дати в Studio 5 едни от най-емблематичните джаз музиканти,които ще участват в “A to JazZ Festival 2014 ще провeдат своите JAM SESSIONS. Очакват се участници и гости на фестивала да вземат участие в този празник на музиката. От българска страна участие ще вземат едини от най-големите: Христо Йоцов-барабани, Шибил Бенев –китара, Борис Таслев- контрабас, Борислав Петров- барабани, Ангел Заберски- пиано.

Организатори на “A to JazZ Festival 2013 – America Latina” са фондация “A to Z” и фондация „Америка за България”.

Не пропускайте да направете резервацията си за тези специални JAM Session вечер с големите имаена на jazz-a, на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335. А ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.
Jam Session Night @ Studio 5 with “A to jazz” festival  

Advertisement
Continue Reading
Advertisement