Connect with us

Музика

JEREMY? представят видеото към FAKE FRUITS

Avatar

Публикувано

на

MG 7256 copy1

Преди броени дни JEREMY? заснеха видеото към техния следващ сингъл – Fake Fruits. Очаква се нивото на продукцията да вдигне с поне стъпало нагоре критериите в българската рок среда, като мащабът, идейността и реализацията на крайния продукт по нищо няма да отстъпват на предлаганото от най-популярните изпълнители от модерната световна музикална сцена, убеждават от мениджмънта на бандата.
Снимките протекоха при изключително тежки условия, смяна на над десет локации в рамките на две денонощия, всеотдайната и упоритата работа на екип от над тридесет професионалиста. Клипът ще бъде представен в публичното пространство на 17 декември, идната сряда, с което Jeremy? възнамеряват да поканят всички заедно с тях, на път към следващото ниво инди-рокендрол!

С новия проект бандата дава сериозна заявка за намеренията си да не прави компромиси с творчеството си, като същевременно затвърждава присъствието си в артистичното пространство. И получава от каквото има нужда – професионален и отговорен (звезден) екип, който застава зад тях, тяхната музика и визия. Режисьор и главен концептуалист на видеото е Георги Манов, а оператор е Крум Родригес, популярни с класата си едновременно в арт, кино и рекламните среди в България. Заедно с целия екип на Clamer Design Studio, те създават не просто музикално видео, а “сладко-горчив” филм към драматичния блус “FAKE FRUITS”. Аудио-записите са реализирани в Студио 2 на БНР, а смесването и мастерирането се осъществяват в Ирландия.

“Спазени са всички правила за качествена световна продукция”, коментира мениджърът на групата Мартин Михайлов. “Реализацията е поверена изключително и само на доказани професионалисти – от стил и грим, дело на Ека Бичинашвили и Валентин Вълов, като например и двете имена са референция за изключително квалифицирана работа и с чужди продукции, през различни строго профилирани технически специалисти, до това да имаме две от най-красивите лица от модната сцена: Ивета Димитрова и Ива Янкулова. Двете момичета са не само най-привлекателната и нежна част от целия проект, но и показаха много кураж и дисциплина, истински rock’n’roll характер и любов към музиката и JEREMY?

A001_C032_1202X5_S000.0002591-copy

Целият екип тръпне в очакване на 17 декември да сподели момента с всички, които имат нужда да станат свидетели на нещо ново. Нещо добро. Нещо, което е предназначено да стигне далеч и да отведе там и своята публика.

Междувременно, за да бъде поне леко задоволено любопитството до настъпването на самото събитие, Clamer Design Studio са изготвили и предлагат за гледане серия от кратки откъси, донякъде разкриващи настроението, внушенията и стилът на работа в и по клипа

Advertisement

Ден по-късно, на 18 декември, групата се отправя на десетдневно турне у нас, което ще стартира от Благоевград, през Пловдив, Бургас, Сливен, Стара Загора, Габрово, Варна, Русе, Плевен, завършвайки с голям новогодишен концерта на 31 декември в Терминал 1, София.

Ето и точните дати и локации:
18 декември, четвъртък – клуб Underground, Благоевград

19 декември, петък – клуб Петното, Пловдив

20 декември, събота – клуб Бар без име, Бургас

21 декември, неделя – клуб Тангра, Сливен

Advertisement

22 декември, понеделник – клуб Il Mondo, Стара Загора

23 декември, вторник – клуб Под Театъра, Габрово

25 декември, четвъртък – клуб Vintage 33, Варна (+ Shakermaker)

26 декември, петък – клуб Max, Русе

27 декември, събота – клуб Galaxy Bowling, Плевен

Advertisement

31 декември, сряда – клуб Терминал 1, София (+ RAJA)

И двата проекта се осъществяват с подкрепата на любимото ирландко уиски Bushmills.

Continue Reading
Advertisement