Connect with us

Събития

Магията на морския изгрев идва с CACAO BEACH

Този понеделник, 30 юни, идва необикновено чакан и желан. Причината – JULY MORNING на CACAO BEACH. Нощта и денят ще се слеят в еднo под звуците на енергичната електронна музика и магията на морето под открито небе.  С вълни от положителни емоции в компанията на KAISKI и DJ DESO ще изживеем любимото July Morning парти на CACAO BEACH. A на първите 300 гости, CACAO BEACH ще подари чифт, специално изработена за клуба серия, слънчеви очила.

Avatar

Публикувано

на

cacao beachТози понеделник, 30 юни, идва необикновено чакан и желан. Причината – JULY MORNING на CACAO BEACH. Нощта и денят ще се слеят в еднo под звуците на енергичната електронна музика и магията на морето под открито небе.  С вълни от положителни емоции в компанията на KAISKI и DJ DESO ще изживеем любимото July Morning парти на CACAO BEACH. A на първите 300 гости, CACAO BEACH ще подари чифт, специално изработена за клуба серия, слънчеви очила.

DESO e познат на клубната сцена и е част от нея вече 20 години, като е пускал в едни от най-култовите заведения в София. Имал е честта да работи рамо до рамо с много от големите имена на електронната сцена в световен мащаб. Тракът му „Nobody“ е една от най-популярните български продукции през лятото на 2013-та и без съмнение ще го чуем в нощта на 30 юни.

За да допълни магията при посрещането на изгрева, зад пулта ще застане и KAISKI. Вече 10 години в своите сетове и авторски продукции диджеят и продуцент залага на различни жанрове на съвременния клубен саунд – от deep и nu-disco, до неговите по-твърди вариации. Музиката му е съчетание от стил, модерно звучене и мелодичност.

Предвавителна продажба на билетите за JULY MORNING на 30 юни на цена от 10 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM. На входа цената на пропуските ще бъде 15 лв.

Continue Reading
Advertisement