Connect with us

Музика

MARCUS & MARTINUS are BACK!

Avatar

Публикувано

на

Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Marcus & Martinus се превръщат в най-големия Скандинавски поп феномен през последните няколко години. Едва 18-годишни, близнаците от Норвегия вече са с утвърден статус на успешни артисти не само в Европа. Модерните им поп парчета в комбинация с магнетично присъствие на сцената не спират да им осигуряват нови фенове, които се присъединяват към така нар. “Mmers”.

През 2019 Marcus & Martinus подписват звукозаписен договор с права за цял свят с Universal Music Group и вече са част от голямото семейство на световния музикален лидер.

Първият им проект с UMG е парчето “Love You Less”. Песента празнува израстването на братята, както в музикално, така и в личностно отношение.

Надяваме се, че феновете ни ще харесат песента толкова, колкото и ние я харесваме, и че ще се забавляват да я слушат в колата си, в училище или на работа, докато тренират, хаха! Сега трябва да почакаме малко, докато се появи възможност да я изпълняваме на сцена, но това е вълнуващо очакване!” – Marcus & Martinus

Историята на Marcus & Martinus започва през 2002, когато се раждат талантливите близнаци. Двамата растат и живеят в малък град в Западна Норвегия и започват да се занимават с пеене от ранна детска възраст. На 9 години те написват първата си песен “To Dråper Vann” и през 2012 влизат в Норвежкото музикално състезание MGPjr. Момчетата очароват цяла Норвегия и завършват шоуто като победители в национален ТВ ефир.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement