Connect with us

Музика

MOBSTER MEETING feat. KGB, The Smugglers Collective and Swing Revival Collective

Avatar

Публикувано

на

meeting poster

meeting posterНещо ново и интересно се заражда в подземния свят на София! Гангстери, комарджии, бармани, контрабандисти и суинг музиканти се готвят за удар!
Българската легенда KGB се завръща отново на сцената, заедно с The Smugglers Collective и Swing Revival Collective на 28 ноември!
Вдъхновени от десетилетията на тайните сбирки, стилните vintage облекла и четворните аса в ръцете на картоиграчите. Пренасяме се там…
…От момента, в който облечен с костюм стоиш пред вратата на ресторант в мръсния china town. Несигурно поглеждаш през рамо. Точно преди да отвориш вратата. Вътре те посреща киселият аромат на китайско зеле. Тръгваш към „целта“. Но подминаваш масите с вечерящи емигранти, влизаш в кухнята. Минаваш покрай всички котлони, натрупаната камара с мръсни съдове и стигаш до самите дълбини на това неприятно място. Точно тогава виждаш дебелата желязна врата, скрита зад ъгъла. От нея едва доловимо се чува глъчка, музика, смях… Посягаш към дръжката.. и си там.
В „тайната стая“ на MOBSTER MEETING, в която сякаш никога не е имало скука. Питиета, музика, танци и красиви хора, които се усмихват с прекрасните си бели зъби. Едни играят карти, други се наслаждават на кубинската си пура. Приглушената светлина и музиката придават мек вкус на вечерта. Създават усещане за нещо специално. Нещо елитно. Имаш нужда да се отпуснеш и жаждата за разкрепостеност нетърпеливо те приканва към бара. Там стои усмихнатият спретнат барман, който маха тапата на бутилката уиски и без да откъсва поглед от теб налива в чашата ти вкуса, от който имаш нужда сега. От тук насетне, историята на вечерта разказваш сам…
Ветераните на swing revival-а в България KGB (Kolio Gilan Band) излизат отново пред публиката в компанията на Димо /P.I.F./. Във вечерта ще вземат участие и музикантите от новото попълнение на софийската суинг сцена – Swing Revival Collective. Ще чуем и пионерите в музикалните mobster сбирки The Smugglers Collective.
Ела в клуб *MIXTAPE 5* и открий „тайната стая“ на MOBSTER MEETING. Паролата е…. ?

Continue Reading
Advertisement