Connect with us

Събития

Nacbuktu & CRUSH откриват международен турнир в Playground този петък

“The Black Knights” Table soccer club съвместно с Българската Федерация по Футбол на маса организират международния турнирBalkan Open Pro Tour, който ще се проведе от 16-ти до 18-ти май в Playground в Paradise center.

Avatar

Публикувано

на

playground 16 5 2014

“The Black Knights” Table soccer club съвместно с Българската Федерация по Футбол на маса организират международния турнирBalkan Open Pro Tour, който ще се проведе от 16-ти до 18-ти май в Playground в Paradise center.

Откриването на международната надпревара ще бъде направено от две многообещаващи млади групи: NACBUKTU и CRUSH. Бандите ще излязат на сцената на Playground в 22:00ч.

Група NACBUKTU се създава презлятото на 2013 г. в състав Мишел Мандела (вокали), Матей Христосков (барабани) и Симеон Чакъров (бас). По-късно към тях се присъединява и Михаил Стефанов (клавир).

Дебютното парче на бандата „Да попитам“ бързо набира популярност и няколко седмици след премиерата си бива селектирано в конкурсната програма на Несебър Поп Рок фестивал 2013, където се състезава в една категория с участници от Русия и Великобритания.

Влияние върху музикантите са оказали артисти като кралицата на нео-соул музиката Erika Badu,гранд-дамите Selah Sue, Alicia Keys, Jill Scott.Авторските парчета на NACBUKТU се отличават като успешна комбинация от социално ангажирани текстовеи нежни вокали с R&B, джаз, reggae, хип-хопи нео-соул елементи.

Advertisement

NACBUKTU стартират музикалния сезон с няколко клубни участия, като междувременно усилено работят и върху първото си EP.

Повече за бандата можете да научите от официалната им страница във Фейсбук: https://www.facebook.com/nacbuktu/

CRUSH  са добре познати на софийската клубна сцена. Групата е създадена в София през юли 2012 г. от четиримата ѝ членове:Тодор Ковачев (вокали, пиано и ритъм китара), Димитър Балев (китара и бек вокали), Иван Даскалов (бас и бек вокали) и Манол Мареков (барабани и бек вокали).

Вдъхновени от банди като Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Queen, Aerosmith, Guns N’ Roses, Radiohead, Red Hot Chili Peppers и много други, момчетата изпълняват песните им със специален заряд. Въпреки това, фокусът е върху създаването на собствени парчета.

През октомври 2013г., CRUSH са избрани за победители сред 18 банди на фестивала за авторска рок песен „Силата на Рока 3”, с парчето им “Feels Like The Old Times”, и получават голямата награда – професионален запис на авторска песен в студио.Същата година групата прави разтърсващо участие на популярния рок фестивал „Цвете за Гошо”.

Advertisement

Повече за групата можете да научите от официалната им страница във Фейсбук: https://www.facebook.com/crushtheofficial/

Вход: свободен.

Информация за турнира може да намерите на: https://www.facebook.com/events/1395388260742809

{youtube}Ak1iM5RFaV4{/youtube}

Advertisement
Continue Reading
Advertisement