Connect with us

Музика

Nigel Kennedy plays Hendrix

Avatar

Публикувано

на

Делят ни само два дни от концерта на Найджъл Кенеди, който ще ни представи свои интерпретации на композиции на незабравимия Джими Хендрикс. Организатор на проявата на 10 май в зала 1 на НДК е LOUD CONCERTS със съдействието на G.P.GROUP Ltd. Началото на шоуто е 20 часа, а вратите на залата ще бъдат отворени в 19 часа.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly. Цените са от 55 до 110 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Виртуозният цигулар ще пристигне по-рано в София. Ден преди изявата си пред българска публика – на 9 май, той ще присъства на откриването на изложбата на своя приятел – художника Румен Рачев в галерия Нюанс. Приятелството между двамата артисти започва през 1995 година, а творческата им колаборация – през 2000 година, когато Кенеди кани Рачев за направата на графичното оформление и дизайн на албума си “Kennedy plays Bach”, отличен с престижната British Classic Award.

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или оттук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Найджъл Кенеди.

Advertisement

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Continue Reading
Advertisement