Connect with us

EDM

Outlook Launch Party Sofia 2015

Avatar

Публикувано

на

11187216 979024752122461 1631877599995438429 o

На 16 май в A-side на club *MIXTAPE 5* българската публика за първи път ще има възможността да чуе на живо музиката на превърналия се за отрицателно време в легендарен дръм енд бейс проект – Ivy Lab (Critical Music). Триото ще бъде представено в лицето на Halogenix по време на третото издание на Outlook Launch Party Sofia 2015, организирано от Future Sounds of Sofia.

Ivy Lab е колаборация между вече утвърдените и по отделно DJ и продуценти – Sabre, Halogenix и Stray. Всеки един от тях има своя отличителен саунд и успешна кариера зад гърба си, когато през 2012 г. тримата решават да се обединят, за да създадат един от най-красивите ликуид тракове – “Oblique”. Завладяващото парче, в което се преплитат дръм енд бейс, соул и хипнотизиращите вокали на Франк Картър III, е прието изключително добре както от публиката, така и от музикалните критици. След този успех момчетата започват да се събират за

продължителни студийни сесии, създават триото Ivy Lab и се присъединяват сред редиците на един от най-уважаваните лейбъли на острова – Critical Music. В началото на 2014 г. излиза първото им EP като Ivy Lab – “Missing Persons” – смесица от преливащи един в друг ликуид и хип-хоп бийтове. През 2015-та следва и най-амбициозният им проект до този момент – второто им EP “Twenty Questions”.

Освен Ivy Lab на сцената на Outlook Launch Party Sofia 2015 ще се качат и момчетата от Future Sounds of Sofia – Robustus, Smartech, Presize и Phirah. Всеки един от тях се отличава, както с лична продукция, така и с изключително разнообразна и актуална селекция. Разбира се FSS няма да изневери на себе си и освен завладяващата музика, публиката ще може да се наслади и на уникално визуално шоу.

Самите Ivy Lab са хедлайнери и на осмото издание на Outlook Festival – най-големият фестивал за басс музика в Европа. Outlook залага на най-добрата саунд система, а бонус към всичко това е красотата на крепостта Punta Christo Pula, сгушенa сред Адриатическо море. За пореден път във фестивала ще вземат участие над 300 артисти, които ще пускат на 12 сцени, сред античен амфитеатър и на 40 парти лодки. Тази година фестът стартира в сряда 2-ри септември и продължава до сутринта на 6-ти септември.

Advertisement

И тази година Future Sounds of Sofia ще даде възможност на двама души от публиката на партито в София, да спечелят безплатен билет за самия фестивал в Хърватска.

Билети можете да закупите от тук.

Continue Reading
Advertisement