Connect with us

Събития

SABATON, DELAIN и Battle Beast в България

Avatar

Публикувано

на

SABATON a

 SABATON Poster 28 Jan 2015 BGНай-отдолу може да видите телевизионната реклама за концерта на SABATON, DELAIN и Battle Beast, който ще се състои на 28 януари 2015 година от 19.00 часа в столичната зала „Универсиада”. Концерта е част от световното турне „Heroes on Tour“ по представянето на поредния много силен албум на SABATON озаглавен „HEROES”.

Както знаете това е първото посещение на създадената през 2002 година от Martijn Westerholt (ex-Within Temptation)и чаровната Charlotte Wessels. За първи път ще видим и BATTLE BEAST – победител от престижния конкурс WACKEN OPEN AIR Metal Battle, който за първи път се провежда и в България!

Билетите за концерта в момента са на специална цена от 40 лева и се продават на http://bgtsc.eu/sabaton/ мрежата на EVENTIM и TcketPro в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos,Orange, Фотосинтезис, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Espo Group,Fast Pay(Фаст Пей), На Тъмно, Metal Heaven, Магазин Яко, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

При налични места в дена на събитието или на място в залата редовната цена на билета ще е 50 лева.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билети!
Очаквайте още новини и подробности!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement