Открийте ни и в

Музика

Sorana обедини сили с David Guetta за дебюта си с Atlantic Records – “redruM”

Avatar

публикувано

на

Sorana обедини сили с David Guetta за дебюта си с Atlantic Records – “redruM” 141

снимка: BRIAN ZIFF

Мултиплатинената певица и автор на песни Sorana обедини сили с дългогодишния колаборатор и супер звезден DJ/продуцент David Guetta за дебюта си с Atlantic Records – “redruM”  у нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик / Atlantic Records в дигиталните платформи.

Повлиян от класическия психологичен хорър Сиянието, “redruM” съдържа пулсиращата припевна мелодия от “Heartless” на Kanye West,  лично одобрена от Ye, който споделя съвместен авторски принос в трака със Sorana. Стабилизиран от емблематичната бас линия на Guetta’ и големи синтезатори, неизбежният поп хит идва към живот в тъмното и усукано музикално видео  – което показва как Sorana обикаля залите на хотел в стил Сиянието с неонови сини плитки, напомняйки  на японското аниме Sailor Moon. Гледайте придружаващата визуализация в канала на Guetta в YouTube.

“Дебютният ми сингъл  ‘redruM’ разказва историята на двама души, влюбени в един и същи човек“, казва Sorana. “Накрая единият ще бъде щастливо влюбен, а другият с разбито сърце. В текста сравнявам болката от разбитото сърце с убийство, защото според моя опит, разбитите сърца са трудни за преодоляване. Песента е иронично разбиране за това как хората реагират драматично на арзбитото сърце. Любовта идва и си отива, така че нека й се насладим докато трае“. 

Седейки в стаята си в Румъния само на три годишна възраст, Sorana осъзнава, че има глас, когато се уловя да пее на касета на Whitney Houston. Тя решава, точно тогава и там, че ще бъде певица и ще научи отдадеността и стремежа, които подобен избор на кариера изисква по пътя. Тъй като мечтите й бързо надрасват родния й град, тя взима трудното решение да се премести в Лондон, където работи дълги часове в кръчма, за да може да се издържа, докато усърдно запълва почивните си дни с безброй сесии за писане на песни.

Ожесточената амбиция и  решителност на Sorana се отплащат, когато нейните таланти привличат вниманието на базираната в Лондон издателска, управляваща компания и лейбъл, Tileyard Music. Натрупвайки повече от 5000 часа сесии за писане на песни, Sorana се доказва като поп сила, като е съавтор на поредица от международни хитове, включително оглавяващият класациите платинено сертифициран хит наThe Chainsmokers & ILLENIUM „Takeaway“ Feat. Lennon Stella, „OMG What’s Happening“ на Ava Max и номинирания за награда BRIT „Heartbreak Anthem“ от Galantis, David Guetta & Little Mix. Последната достигна челните места в класациите в повече от 20 страни, превръщайки се в песен №2 за 2021 г. в радиото на Обединеното кралство.

След като се утвърждава като креативен и завладяващ автор на песни, Sorana започва да се гмурка в собственото си изкуство, участвайки с невероятния си глас в трака „Lost Control“ на Alan Walker, който генерира над 110 милиона стрийма по целия свят. Чрез допълнителни участия в песни и съавторство, сега базираната в Лос Анджелис певица официално надмина впечатляващите 1 милиард глобални стрийма. С по-уникален и силен поп на хоризонта, Sorana продължава да сбъдва мечтата си.