Connect with us

Музика

Wayne Perry гостува на Studio 5

На 23 юли (сряда) от 19ч. в Studio 5 отново ще се убедим в лечебните свойства и невероятната сила на звукотерапията. Ще ни гостува един от най-големите в тази област- американецът Уейн Пери, и най-известният звуко терапевт в България Михаела Стойкова- Майка Ра.
Уейн Пери е признат за един от водещите авторитети в звуковата терапия и вибрационно оздравителните процеси, където неговата специалност е усъвършенстване на основните терапевтични възможности на човешкия глас. Той е основател и директор на Sound Therapy Center в Лос Анджелис. Автор е на книгата „Звукова терапия“, която е преведена на български език.
Михаела Стойково-Майка Ра .Михаела е звуков терапевт.Използва гласа си като интуитивен лечебен звук,кристални купи, махало,различни набори камертони,природни индиански клопачи и рама барабан. За да бъде пълно удоволствието към основните участници ще се присъединят и Любомир Гешковски-гъдулка, Дияна Ицовска-тамбура и китара.

Avatar

Публикувано

на

Направете своята звукова терапия като направите своята резервация на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

Continue Reading
Advertisement