Connect with us

Музика

Tranc3motion & Cosmo Club pres. RAM (Extended Set)

Avatar

Публикувано

на

transposition

Холандецът RAM Boon се познава на феновете на електронната музика още от участието си в легендарното дуо Bas & Ram, които са ключово име в Hard Trance сцената през първото десетилетие на 21 век
Той стартира соловата си кариера през 2009, като същата година издава трака RAMsterdam, който печели трак на годината в радиошоуто A State of Trance на Armin van Buuren. Следват рилийзи като RAMazing, RAMplify, RAMbition, част от най-големите лейбъли в транс музиката. През 2013, за огромно съжаление, RAM губи съпругата си и заедно с Geert Huinik & Susana създават “RAMelia” в нейна памет. До ден днешен това е една от най-влиятелните продукции, създавани някога – печели Future Favorite в ASOT с рекорден вот от 61.9%, печели 2ро място в Tune of The Year, застава на първо място в Beatport, получава support в АSOT 7 поредни седмици, както и от всеки един транс диджей, и бива назовавана “All Time Favorite” от самия Armin van Buuren.

Ако сте собственик на билет за Dennis Sheperd, използвайте кода му за 5лв отстъпка от цената на билета за това събитие.

В страни от диджейската си кариера RAM стои зад един от най-бързо развиващите се имена във фестивалната култура – Grotesque Events. Grotesque партитата са най-актуалните такива в Холандия, като са дом на имена като Markus Schulz, FSOE & Subculture Weekend и са хостове на собствена сцена на легендарния фестивал Electronic Family.
RAM предстои да открие и собствен лейбъл под името Grotesque, както и първият си албум.
Участието му на ASOT 700 Festival в Утрехт през Февруари 2015 оставя трайна следа у феновете на тази музика и обещава светло бъдеще на соловата му кариера.

За да подгрее вечерта сме поканили родния талант Soulplay. Той обръща внимание на широк обхват от музикални жанрове, което обяснява и доста разнообразното звучене в сетовете му. Привлечен е най-вече от Melodic, Vocal и Progressive Trance, но харесва също и Uplifting и дори Tech Trance. Всяка песен, която подбира идва право от сърцето му и носи силни емоции на слушателите му.

Билети: 15лв в мрежата на http://www.ticketlogic.bg/
Въведете 6-цифрения код от билета си за Dennis Sheperd за 5лв отстъпка.

Следвайте RAM тук:
https://www.facebook.com/RAMofficial
https://twitter.com/djramnl

Advertisement

Следвайте Soulplay тук:
https://www.facebook.com/SoulplayDJ

Continue Reading
Advertisement