Connect with us

Музика

WE ARE MANY! WE ARE STRONG! WE ARE HIP-HOP!

Avatar

Публикувано

на

11209748 632718310196320 3747009374340297786 n

Ето, че дойде време и за петото издание на BACK TO THE UNITY, което е едно от най-големите събития за българския хип-хоп. Събитието тази година се състоя на 15.05.2015-та година, в любимия ни клуб MIXTAPE 5. Всичката разбивация стартира към 21:30 и LINE UP-A си го изпълниха точно както си трябва, за което евала им правя!

Това определено беше вечер на хип-хопа и бих казала дори, че MIXTAPE 5 се превърна в „храм на хип-хопа”. На входа се извиваше дълга опашка, която тръпнеше в очакване да влезе в голямата зала и да се потопи в магията на хип-хоп музиката.

Броят на посетителите в клуба си беше достатъчен, а еуфорията на макс! Преди 23 часа на сцената излязоха SECTA VS SAHATA, SENSEI & SISTAH, а по-късно и MD BEDDAH.

След това се наредиха на една сцена L.A.C., FARS, X-TEAM, NOKAUT, ATILA & AKASHA и ето, че дойде ред и на нашите добри приятели SO CALLED CREW, които се погрижиха всички да подскачат, размятат буйни коси, ръце… Абе, кой каквото намери и се счупихме, айеах!

В главата ми по време на SO CALLED CREW си се въртеше като мощнa пералня с центрофуга, че да е по-яко всичко. Групата беше в пълния си състав и изпяха любимите ми парчета „НАС”, „НЕДЕЙ” и други.

Advertisement

След великите изпълнения на SO CALLED CREW, последваха LOGO5 & FEEL&YOKO (за съжаление не бяха в целия си състав, но пак доволно се счупихме и си чухме някои любими парчета). Няма как да не отбележа и че Feel изпя своето култово парче от ONE SHOT поредицата „НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ?”. Е, със сигурност не ни беше срам!

Броят на замесените в това събитие постепенно започна да намалява. Ето,че дойде ред и на DRS, който също ни накара да им пУкажем на тия хора как сА мяташ, а после се появиха на сцената УМА И ДУМА, а после JAHMMI YOUTH & CHIBOOK, които опитаха да направят нови нещица и бих казала, че им се получи много добре, айеах!

Стига съм описвала, че пръстите ми ме болят вече, а еуфорията в мен от снощи още тече във вените ми и честно да си кажа хич не ми се искаше да свършва. Имаше и афтър парти, което се проведе в JAZZMATAZZ, но за там не мога нищо да кажа, защото аз си подложих крачетата на пейка в градинката в близост до подлеза на втория ми най-любим дом /сигурна съм, че се сещате за коя говоря/, защото и там си имаше доволно много хора, които си продължиха афтъра.

Искам да изкажа големите си благодарности на MIXTAPE 5 и организаторите на това събитие, което се надявам да не спира! А би било и супер готино да се случи някога и на полянки – било то в Борисова или където и да е. Цялата вечер бе велика! Например клипчетата, които тепърва ще завладяват евента /ще видите за какво точно ви говоря/. Ще си позволя тук да цитирам любимия си Камен Донев: „Мен са ме канили на кафе и на рожденни дни. Не, че не съм се напивал, напивал съм се и много пъти съм падал, пак съм ставал… Пак съм се напивал. МЪЧНО МИ Е!”

За финал – Мерси за мускулната треска днес и болките в гърлото от пищене! Ще се видим догодина, надявам се!

Advertisement

AYEAH!

WE ARE MANY, WE ARE STRONG… WE ARE HIP-HOP!

 

Автор: Яна КИРИЛОВА

Advertisement
Continue Reading
Advertisement