Открийте ни и в

Lifestyle

Ефикасни ли са хапчетата за отслабване

MIKA

публикувано

на

Всеки един трезвомислещ човек е наясно с това, че не съществува вълшебно хапче, което да му помогне за отрицателно кратък период да се справи с наднорменото тегло. През последните няколко години, като че ли, все по-често ставаме свидетели на това как по телевизията, радиото или билбордовете, които срещаме из града, се рекламират някакви чудодейни продукти, с които бързо и лесно ще постигнем мечтаните резултати.

Тук е моментът да споменем, че подобно чудо е невъзможно да се случи, ако вие не положите усилия за това. Запомнете, че в основата на самото отслабване стоят балансираното хранене и тренировките. Хапчетата за отслабване, които всъщност представляват хранителна добавка, имат за цел единствено да ускорят процеса. Ако сте от хората, които са склонни да прекарват всяка нощ пред телевизора, похапвайки си чипс, то със сигурност не ще откриете положителните страни на този иновативен продукт, появил се неотдавна на масовия пазар.

Въпреки това, ако сте решили да стартирате с консумацията на някой от продуктите, които производителите са създали за вас, то трябва да го направите изключително грижливо. Няма да е никак зле да се консултирате със специалист, който да прецени най-добре кой е оптималният вариант за вас, спрямо възраст, физика и здравословно състояние.

Не правете избори на своя глава, тъй като това би могло да доведе до редица неприятности след време. Тук е моментът да споменем, че подобен вид хранителна добавка задължително трябва да бъде закупувана от места, които са лицензирани да я предлагат на масовия пазар. Можете да посетите онлайн магазина FitnesHrani.com, където ще попаднете на изключително богато разнообразие от множество хапчета за отслабване, благодарение на които да подпомогнете процеса на изгаряне на излишните мазнини. Вярваме, че на това място ще откриете точно онзи продукт, от който се нуждаете, без да се налага да инвестирате неприлично голяма сума пари.

Какво още трябва да знаем за хапчетата за отслабване и техните действия

Темата е била дискутирана не веднъж и със сигурност е успяла да привлече внимание. Мнозина са хората, които вярват, че подобен продукт има положително действие върху човек, стига да бъде приеман по правилния начин. Още веднъж ви напомняме, че такава хранителна добавка е в състояние да разгърне целия си потенциал единствено тогава, когато тренирате редовно и се храните балансирано.

Забравете за всички онези захарни изделия, които прибавят излишни калории и насочете вниманието си към био щандовете в масовите хранителни вериги, от които сте свикнали да пазарувате. Внимателно подбирайте менюто си и сме сигурни, че в най-скоро време ще останете очаровани от постигнатите резултати.

Що се отнася до самата ефикасност на хапчетата за отслабване, то ние ще обобщим, че те са толкова ефикасни, колкото вие самите им позволите да бъдат. Отново ви напомняме да четете внимателно инструкциите, които производителят е посочил, както и самия състав.

Надяваме се да сме ви били полезни с информацията, която ви споделихме и да сме успели да отговорим на една не малка част от въпросите, които сте си задавали.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Lifestyle

Подаръци за потребителите на Lidl и през лятото

MIKA

публикувано

на

от

Лидл България продължава да изненадва своите потребители и през август с любимата игра „33 ваучера х 3 000 лв. за пазаруване в Lidl“. След големия интерес и хилядите участници в предишните две издания на лятното предизвикателство 33х3000 и тази година веригата ще зарадва още 33 от своите клиенти с ваучери, всеки на стойност 3 000 лв. Късметлиите ще могат да използват своите Lidl средства многократно, за закупуване на любимите си продукти, до изчерпване на сумата.

Всички желаещи да изпробват късмета си и да се съревновават за една от наградите, трябва да пазаруват през август в магазините на веригата в страната за минимум 33 лв. и да регистрират своята бележка на www.lidl.bg/3000. Късметлиите ще бъдат избрани на случаен принцип след края на играта.

Лятната игра на веригата продължава от 1 до 31 август 2020 г. В рамките на този период всеки потребител на Lidl може да участва неограничен брой пъти, като всеки път трябва да регистрира различен касов бон. Всички участници следва да запазят своята касова бележка и да представят копие от нея при получаване на награда, в случай, че са един от 33-мата победители.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 1 септември и обявени на страницата на Лидл България най-късно на следващия ден. Повече информация и пълните условия на играта може да откриете на www.lidl.bg/3000

Продължете понататък

Lifestyle

Wizz Air Унгария е първата авиокомпания със сертификат за въздушен превозвач от EASA

MIKA

публикувано

на

от

Wizz Air Унгария, най-големият филиал на най-бързо развиващата се и най-зелената авиокомпания* в Европа, обяви днес, че става първата авиокомпания от своя ранг в Европа, чийто компетентен орган, отговорен за надзора на безопасността, считано от 1 август 2020 г. ще бъде Агенцията за авиационна безопасност на Европейския съюз (EASA). Унгария, като държава-членка на ЕС, ще продължи да бъде считана като „държава на произход на превозвача“ по отношение на сертификата за въздушен оператор на авиокомпанията.

Основният регламент на EASA (ЕС) 2018/1139 въведе през 2018 г. възможността организации, опериращи в повече от една държава-членка на ЕС, като Wizz Air, да поискат EASA да действа като компетентен орган, отговорен за надзора върху безопасността и сертифицирането.

Този регулаторен преход ще подкрепи многонационалното разширяване на групата на Wizz Air, която управлява флотилия от 126 модерни самолета Airbus A320, летящи до 46 държави и свързващи над 160 града. Надзорът на EASA ще даде възможност на авиокомпанията да засили сътрудничеството с националните органи за гражданска авиация на своите настоящи и бъдещи пазари. Wizz Air Унгария ще продължава да лети под унгарския флаг, а Унгарската служба за гражданска авиация ще продължава да упражнява регулаторен контрол върху оперативния лиценз и разрешителните за опериране на различни маршрути на превозвача.

Днешната новина идва заедно с новата ера на безопасни пътувания. Наскоро Wizz Air въведе разнообразие от засилени хигиенни мерки, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ. Списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Йозеф Варади, главен изпълнителен директор на Wizz Air, заяви: „С удоволствие съобщавам, че Унгария е първата държава-членка, която внедрява иновации в европейското регулиране на авиокомпаниите, а Wizz Air Унгария е първата авиокомпания, която ще разчита на EASA като европейски компетентен орган да контролира сертификата ѝ за въздушен оператор. Този основополагащ регулаторен модел между унгарските и европейските власти свидетелства за амбициите на Wizz Air да расте и въвежда много нови възможности за иновации в отрасъла, както е правила всеки ден през последните 16 години.“

Патрик Ки, изпълнителен директор на EASA, заяви: „Ние сме много щастливи да посрещнем такава млада и динамична авиокомпания като първия самолетен оператор под надзора на EASA. Сертификатът за въздушен оператор на ЕС е подходящ за авиокомпании като Wizz Air, които имат множество оперативни бази в различни държави-членки. Като централизиран компетентен орган за операциите на Wizz Air, EASA ще гарантира прилагането на международно признат висок стандарт за надзор над авиокомпанията.“

*Емисиите на въглероден диоксид на Wizz Air са най-ниските през финансовата 2019 г. сред европейските авиокомпании (57.2 гр/км/пътник).

Продължете понататък

Горещо