Connect with us

Tехнологии

Празнична програма през февруари по VIVACOM Arena

Avatar

Публикувано

на

05.02.2020 г. гр. София През целия февруари собственият 24-часов филмов канал на VIVACOM предлага богата и атрактивна програма на своите зрители.

В месеца на любовта VIVACOM Arena ще излъчи висококачествена селекция от романтични филми. Сред заглавията се откроява филмът „Любовници“, който е в програмата на 7 февруари (петък) от 20.00 часа. Романтичната драма е с участието на Хоакин Финикс и Гуинет Полтроу. В Деня на любовта 14 февруари от 20 часа VIVACOM Arena ще зарадва зрителите със зрелищния филм „Шери“. В главната роля е изумителната Мишел Пфайфър, а лентата е адаптация на произведение на френската писателка Колет, един от символите на Бел епо̀к в изкуството.

За ценителите на динамиката и екшъна от 17 до 23 февруари е специалната екшън седмица с филми от 20.00 часа. Сред тях се открояват заглавията „Последната битка“ с участието на Арнолд Шварценегер и „Възвръщане“ с Джон Кюсак, който проследява драматичните последици от земетресение в Хаити.

Любителите на екшъна могат да се насладят на атрактивните филми „Спартанец“ с Вал Килмър, трилъра „Импулс“ с Олга Куриленко и Морган Фрийман, историческата драма „Помпей“, фантастиката „2036: Произход неизвестен“, анти-утопията „Желязна схватка“.

Advertisement

И още изненади през февруари – на 14.02, първо по VIVACOM Arena почитателите на българския хип-хоп могат да проследят 8-то издание на наградите 359 Hip Hop Awards. Бляскавата церемония, която събира всички хипхоп и R`n`B артисти на едно място, се осъществява с подкрепата на VIVACOM.

Със специалната селекция от европейско и световно кино, а също така и с разнообразни програми за всички вкусове, VIVACOM Arena се утвърждава като един от предпочитаните филмови канали. VIVACOM Arena излъчва своята програма в HD качество и без прекъсване за реклами за всички тв платформи на VIVACOM за сателитна, интерактивна и мобилна телевизия TV GO.

Continue Reading
Advertisement