Открийте ни и в

Tехнологии

Световният лидер по киберзащита Acronis назначава ветерана в областта на сигурността René Bonvanie за председател на Борда

Avatar

публикувано

на

Acronis, световен лидер в киберзащитата, назначи René Bonvanie за председател на Борда. Член на Борда на директорите на Acronis от 2014г., г-н Bonvanie е Executive Vice President of Strategic Accounts  в Palo Alto Networks. Като председател на Борда на Acronis, той ще работи с изпълнителния директор на Acronis и управленския екип за корпоративната стратегия на компанията и нейното изпълнение.

René Bonvanie има повече от 35 години опит в областта на висшия мениджмънт и маркетинг в корпоративните технологии, а от 2009  е ръководил маркетинга в  Palo Alto Networks от 2009г. Работил и в бордовете на Collibra, Guardsquare и Nexthink, а преди Palo Alto Networks е изпълнявал маркетинг роли в Business Objects, VERITAS и Oracle.

Acronis е водеща компания в света на киберзащита, разрешавайки предизвикателства с безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) на данни с иновативно създаване на резервни копия, сигурност, възстановяване след бедствия и аварии и корпоративни решения за синхронизиране и споделяне на файлове в хибридни облачни среди: на място, в облака и т.н. Подсилени от технологии с изкуствен интелект и идентификация на данни, базирана на блокчейн, Acronis защитават всички данни, приложения и системи във всички среди, давайки на потребителите пълен контрол над всички работни процеси.

През 2019г. Acronis получи около $147 милиона инвестиция от Goldman Sachs. Компанията беше оценена на стойност над един милиард долара, давайки възможност на Acronis да разширят инженерните си екип в Сингапур, България и Аризона, да построят допълнителни центрове за данни и да продължат растежа си, включително чрез придобивания.

Експертизата на René Bonvanie ще помогне на Acronis да продължи да изгражда своята стратегия за киберзащита в корпоративния сектор и да гарантира, че швейцарско-сингапурската компания ще постигне амбициозните си стратегически цели, които ще помогнат на всички клиенти да станат #CyberFit.

 “Концепцията за киберзащита, разработена от Acronis и валидирана от технологични анализатори, е ключов архитектурен елемент, който гарантира, че организациите са напълно защитени в модерния дигитален свят. Бизнеси, доставчици на услуги и правителствени организации по цял свят се борят да защитят огромните си количества данни,” каза René Bonvanie. “Acronis предлага водещи в индустрията продукти, които осигуряват напълно мащабируема, лесна, ефикасна и сигурна киберзащита, за да бъдат посрещани тези нужди.”

Назначаването на René Bonvanie представлява още една стъпка напред за Acronis в нашата стратегия за киберзащита. В ролята си на председател на Борда, René Bonvanie ще работи рамо до рамо с висшия мениджмънт, за да задвижи развитието на иновативни решения за киберзащита за корпоративния сектор,” каза Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis. “Опитът на René Bonvanie с мащабни иновациии ще ни помогне да продължим да предоставяме лесна, ефикасна и сигурна киберзащита за клиенти от всякакъв размер.”

За Acronis

Acronis залага стандарта за киберзащита чрез иновативните си решения за създаване на резервни копия, анти рансъмуер, възстановяване след бествия и аварии, съхранение, синхронизиране и споделяне на корпоративни файлове. Подсилени от спечелилата награди активна технология за защита, базирана на изкуствен интелект, идентификацията на данни, базирана на блокчейн и уникална хибридно-облачна архитектура, Acronis защитава всички данни във всякаква среда – включително физическа, виртуална, облачна, мобилни работни натоварвания и приложения – всичко това на ниска и предвидима цена.

Основани в Сингапур през 2003г. и инкорпорирана в Швейцария през 2008г., Acronis има повече от 1500 служители на 33 локации в 18 страни. На решенията им се доверяват повече от 5.5 милиона клиенти и 500 000 бизнеса, включително 100% от компаниите от Fortune 1000. Продуктите на Acronis са налични чрез 50 000 партньора в над 150 страни на повече от 30 езика.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо