Открийте ни и в

Рок/Метъл

D2 представят ремикс на “Марс”

MIKA

публикувано

на

Ремиксът на хитовата песен на D2 “Марс” идва, след като оригиналът покори музикалните радио-класации и ефир, и стигна до сърцата на феновете по време на националното клубно турне на групата “D2 Mars Tour 2019”.
Новият вариант на парчето представя D2 в различна светлина и създава нова перспектива към начина, по който може да звучи музиката им.

Ремиксът е направен от двама от най-нашумелите и утвърдени DJ и продуценти в последно време – Fabrizio Parisi и Антони Рикев (WahTony). Техният съвместен лейбъл Hybrid Sound Records стартира през 2018 г., но за кратко създава и участва в песни, които достигат челни позиции в музикалните класации, присъстват в плейлистите на световноизвестния телевизионен канал MTV Dance, и плейлистите на клубовете в страната.

Видеото към ремикса на “Марс” е с нов монтаж, дело на режисьора Валери Милев. Припомняме, че текстът на “Марс” е създаден от Руши Видинлиев, а музиката е на D2.
В отговор на интереса от страна на феновете как е създаден „Марс”, музикантите представят и кратък мейкинг на видеото.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо