Connect with us

Lifestyle

За нея: Тайният списък на най-желаните подаръци

Avatar

Публикувано

на

christmas gifts for her 1597762646 jpg

снимка: the_burtons/ Getty

С наближаването на най-светлите празници в годината несъмнено е време да обявим нашите победителите в категорията „Най-желани подаръци за нея“ на 2022 година. Не е тайна, че дамите оценяват добрите козметични решения, затова подготвихме класация с предложения за очи, лице и тяло.

Nanolash

Естествени мигли, които смайват със своята дължина, наситен цвят и невероятна плътност? Сега това е възможно! Един месец е достатъчен да получите пълната промяна, която винаги сте искали. Бъдете готови да съблазните и да провокирате със своите изящни мигли.

bottle avif AVIF Image 1005 × 183 pixels

Уникалната формула, базирана на най-качествени съставки, е това, което наистина въздейства уникално и дава изобилни мигли. Серумът е офтамологично тестван и клинично доказан в свойството си да укрепва и удължава миглите след четири седмици на употреба, затвърждавайки топ рейтинги от доволни клиенти в цял свят.

Първи видими резултати: 1 месец

Advertisement

Estée Lauder Advanced Night Repair

Серумът за лице Estée Lauder Advanced Night Repair е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа, като помага за изглаждане на бръчки и фини линии, укрепва контурите на лицето, придава на лицето стегнатост и ефективно хидратира и подхранва кожата.

estee lauder advanced night repair eye supercharged complex noshten okoloochen krem protiv brachki bez opakovka 6646534680 jpg

Първи видими резултати: 7 дни.

MEDIK8 HYDR8 B5 Intense™

Добре познатият серум с хиалуронова киселина на Medik8 идва с обновена тройно бустерна комбинация от Hydr8 B5 и  NMF (естествени овлажняващи фактори), който презарежда вътрешните източници на влага на кожата, стимулирайки естественото производство на хиалуронова киселина в кожата, блокира разграждането й и работи в комбинация с добавената хиалуронова киселина, за да осигури незабавна и дългосрочна хидратация 24 часа.
hydr8 b5 intense b jpg
Hydr8 B5 Intense дава на кожата сила да издържи на промените в температурата и влажността, които водят до дехидратация.
Първи видими резултати: 3 дни.

и победителят е…

Всъщност са двама!

Foreo LUNA™ 4 & LUNA™ 4 body

LUNA™ 4 е несъмнено устройството на мечтите, сбъдвайки мигновено желанието ни за перфектна кожа на всяка възраст. Моля, забележете, че употребата на думата „мигновено“ тук не е случайна и не е плод на технологичен хайп или инфлуенсърско влияние, защото предимствата на  Foreo LUNA™ 4 са видими от пръв поглед.

FOREO LUNA4 Lifestyle 03 4 jpg

Foreo LUNA™ 4 надграждайки вече отвърденото преживяване на най-продаваната четка за почистване на лице в света с още по-меки силиконови влакънца, различни програми за дълбоко и нежно почистване с пет степени на масаж.  Подобрявайки циркулацията на кръвта, изглаждайки несъвършенствата и стимулирайки естественото производство на колаген водят до моментално видими резултати: още при първа употреба (цикъл на програмата по-малко от 2 минути) кожата на лицето е по-мека, по-гладка, по-еластична и тонизирана. При по-продължителна употреба T-Sonic™ пулсациите водят до видимо стягане на контура на лицето, оформяне на скулите и намаляват риска от появата на двойна брадичка.

И ако всичко това ви допада, то определено ще си зададете и въпроса:

Advertisement

Мога ли да използвам Foreo LUNA™ 4 да постигна тези резултати и върху тялото си?

Принципно да, но шведският бранд вече се е погрижил да представи решение и за тяло, като минимизира рискът от пренасяне на кожни проблеми от лицето към тялото и обратно и осигури по-дълъг живот на вашата LUNA™ 4. Tова решение идва под формата на LUNA™ 4 body с ревитализираща NIR LED светлина, загряване, микроток за анти-ейдж ефект и борба с целулита. Този чисто нов ексфолиращ масажор с модерни технологии е подходящо решение не само за гладка кожа, но и за мускулите, микроциркулацията и лимфния дренаж, като предлага едновременно деликатно и дълбоко ексфолиране и стимулиращ и ревитализиращ масаж. Мека като гъба, тази високотехнологична четка за тяло се адаптира идеално към формата на тялото, за да осигури видими резултати още от първото използване. Клинично доказан уредът осигурява 99% по-чиста и по-гладка кожа без да е абразивен, редуцира обривите, намалява целулита, ягодовата кожа, стяга и подобрява еластичността на кожата. И ако това не е достатъчно, то допълваме дългият списък с предимствата на  LUNA™ 4 body с дълготрайността на батерията, позволяваща до 300 използвания с едно USB зареждане, което я прави идеалното решение за натоварен начин на живот, както и за вашата собствена рутинна грижа в уюта на дома ви.

LUNA 4 body Selling point Waterproof 2 jpg

И ако това не е впечатляващо, то трябва да споменем и факта, че LUNA™ 4 body държи челните позиции и в класацията на мъжете. T-Sonic™ пулсациите са достатъчно силни и за по-плътната кожа на мъжете, осигурявайки им еластичност и подхранване.

Ето защо трудно бихме могли да изберем кой от двата продукта на шведския технологичен бюти гигант държи първото място, затова ви препоръчваме да разгледате по-подробно FOREO LUNA™ 4 body и цялата продуктова гама LUNA™ 4 на FOREO се предлагат  ексклузивно в notino.bg.

Първи видими резултати: 1 ден.

Advertisement

Ако селекцията ви допада, но бихте искали да видите предложенията ни и за господата, използвайте линка тук.

Continue Reading
Advertisement