Connect with us

Музика

Георги Христов доведе до абсолютен екстаз почитателите си в Пловдив

Георги Христов, снимка: PRГеорги Христов получи благодарствено писмо от Сдружението с нестопанска цел на хора с увреждания „Надежда за достоен живот” за това, че даде възможност на 50 негови членове да присъстват безвъзмездно на концерта му в Пловдив, който се състоя вчера (26.06.2014г.) на Лятна сцена „Орфей” и който е вторият от Националното турне на певеца.

Avatar

Публикувано

на

„Думите са бледи и безсилни да изразят чувствата ни на благодарност за милия жест, че ни предоставихте възможност да зарадваме нашите членове с прекрасното Ви изкуство и неостаряващите Ви хитове, които топлят сърцата на млади и стари!” – се казва в писмото, подписано от Диди Денева – член на Управителния съвет на неправителствената организация.

Георги Христов доведе до абсолютен екстаз почитателите си в Пловдив

С бутиковия си концерт под тепетата Георги Христов екзалтира своите почитатели, които го посрещнаха и изпратиха на крака, аплодираха бурно всяко негово изпълнение и го извикаха многократно на бис! За да чуят на живо разтърсващата му авторска балада „Болка” и още хитове на любимия си певец като „Нямам нужда от много приятели”, „С музика живея”, „Черно и бяло”, „Никога”, „Още”… те пренебрегнаха опасенията нестабилното време да провали събитието, както е направило с много планирани културни прояви през месеца. Така те получиха като специални комплименти от любимия си певец изпълненията на „Още те обичам”, “Camino”, “Nessun Dorma”… Ънплъгд частта на концерта добави допълнителен щрих към класата на представянето на Георги Христов на сцената! „Пловдивската публика е една от най-музикалните и винаги ме е оценявала по достойнство, което ме радва безкрайно.” – казва певецът след шоуто. 

Continue Reading
Advertisement