Открийте ни и в

Lifestyle

Месец на средиземноморската кухня в ресторант „Земята и хората“

снимка: PRОктопод по Галисийски и Паеля ала Бодега с калмари и скариди са само част от изкусителното юлско меню, с което главният готвач на ресторант „Земята и хората“ изненада гостите на комплекса. В район Галисия, в северозападната част на Испания октоподът е специално приготвян деликатес. Той е едно от най-популярните, но и най-често поръчваните специалитети не само в Испания, но вече и у нас. Любителите на морските деликатеси ще поглезят сетивата си и с избор от богатата винена листа в ресторанта.

Avatar

публикувано

на

Бизнес център, хотел и СПА „Земята и хората“ през последната година заслужено се нарежда сред най-търсените места, съчетаващи условия за бизнес и почивка. На 15 мин. разстояние едновременно от центъра на София и от полите на Витоша – ресторантът на комплекса привлича все повече посетители в прохладните юлски вечери. С уникална гледка към звездното небе над планината, той се превърна в предпочитано място от всички, които обичат спокойна и изискана атмосфера – далеч от градския шум.

Допълнително удобство е и възможността да любителите на средиземноморската кухня да поръчат избраните ястия в офиса или в дома си. Разгледайте юлското предложение >>>

За да следите всички новини за бизнес център, потел и СПА „Земята и хората“
се абонирайте за бюлетина или се присъединете към нас в социалните мрежи
Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest и Twitter.

Реклама