Connect with us

Музика

Играй и спечели покана за I LOVE THE 90s!

Avatar

Публикувано

на

Остават броени дни до тазгодишното издание на най-голямото денс събитие на закрито в България – I love the 90s –което ще посрещне две от легендите на eurodance музиката на 90-те Haddaway и Corona. Те ще се присъединят към компанията на The Vengaboys и Alexia, които българските фенове на поп-денс културата на 90-те ще срещнат на живо на 9-ти май 2015 г. в Зимен дворец на спорта, София.

Можете да спечелите 1 (една) от 4 (четирите) покани, любезно предоставени от огранизаторите на мегашоуто.

Това може да стане като до 6 май 2014 (14:00 ч) /удължен срок/ изпратите имейл на info@mikamagazine.com с отговорa на следният въпрос или попълниш формата по-долу:

Имената на четиримата печеливши ще бъдат публикувани на 6 май 2014г. от 16:00ч. /удължен срок/ на сайта на www.mikamagazine.com, а победителите ще бъде известен по имейл и телефон с подробности за това къде и как може да получат наградата си.

Пожелаваме успех на всички!

Advertisement

Билетите за мегаконцерта I love The 90s  в продажба в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, Telenor, OMV, Picadilly.

До момента гости на Обичам 90-те са били световни имена като 2 Unlimited, Dr. Alban, E-Type, Jenny от Ace of Base, Ice MC, Captain Jack, NANA, C-Block, East 17, DJ Sash!, Masterboy, SNAP! и много други.

Билети за Обичам 90-те 2015 могат да бъдат закупени он-лайн от Eventim.bg и Ticketlogic.bg, както и от всички каси на Eventim в страната.

Линк към он-лайн продажбата на билетите: тук

Advertisement
Continue Reading
Advertisement