Connect with us

Музика

НЕВИЖДАНО: OPETH пишат на български!

Avatar

Публикувано

на

OPETH са първата световна група, която направи специална преработка на логото си на българска кирилица. Ще повторим това – OPETH са първата световна група, която изписва името си на българска кирилица.

Дизайнът на официалните ОПЕТ фланелки e правен от ПОЛ БАРКЪР по предложение на радио ТАНГРА МЕГА РОК и с консултанската намеса на БОРИЛ КАРАИВАНОВ. Те ще се предагат на феновете на историческия концерт на OPETH на 19 септември в Античния театър в Пловдив.

Избраната за Прогресив група на годината ще се представи за първи път с оркестър и именно затова, интересът към шоуто в чужбина е огромен. Очаква се близо половината зрители да бъдат фенове от Англия, Германия, Франция, Италия и скандинавските страни, както и съседните на България.

Концертът се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК със съдействието на Община ПЛОВДИВ и е част от поредицата ни в Античния театър в самия край на лятото:

12 септември – 2 CELLOS;
18 септември – APOCALYPTICA;
19 септември – OPETH с оркестър;
20 септември – MACACO и Уикеда.

Advertisement

БИЛЕТИ за концерта на OPETH с цена 40 лв (регулярни) и 65 лв (golden circle) ще намерите в системата на www.Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат съответно 50 и 75 лв.

Пловдив – Европейска столица на културата 2019!

Continue Reading
Advertisement