Connect with us

Музика

Проекта The Serial Killers става турне със Cypress Hill и XZibit

Avatar

Публикувано

на

Поради огромния интерес към предстоящия концерт на рап супергрупата THE SERIAL KILLERS, състояща се от половината CYPRESS HILL, а именно фронтменът B-REAL и диджеят JULIO G, както и от мултиплатинения рапър XZIBIT и култовия DEMRICK (още познат като YOUNG D), концертът на 11 септември в MIXTAPE 5 прерастна в минитурне, включващо още грандиозно афтър парти в клуб SUGAR и подгряващи вечери в Пловдив, Слънчев Бряг и Варна. В момента бандата е сред най-горещите изпълнители на световната хип-хоп сцена, а дебютният микстейп на формацията Serial Killers Vol. 1, включващ гост изпълнители като Kurupt, Goldie Locc, Ill Bill, DJ Khalil и DJ Lethal събра възторжени ревюта от американските рап медии и беше обявен за едно от хип-хоп събитията на 2013.
Освен всички съвместни парчета на великолепната четворка, по време на лайва на THE SERIAL KILLERS феновете ще могат да се насладят на соло изпълнения на всеки от рапърите като B-REAL е обещал специална изненада за най-верните фенове на CYPRESS HILL. На пре-партитата и на автъра в SUGAR пък, B-REAL ще се представи в нова роля зад пулта с диджейския си проект DR. GREENTHUMB и специален съпорт от страна на останалите от THE SERIAL KILLERS, а подгряващи от българска страна са реге иконата JAHMMI YOUTH и изпълнителят с най-внушителен списък от хитове през последните няколко години BOBO като към тях в Пловдив ще присъедини градската легенда DJ SKILL, а на концерта в MIXTAPE 5 освен BOBO и JAHMMI YOUTH на сцената ще излязат ATILA, CHIBOOK и XONIC от CAMP SESSIONS.
Точните дати на минитурнето са както следва: 8 септември (понеделник) в TOTAL SPORT, Пловдив; 9 септември (вторник) в клуб OXYGEN, Слънчев Бряг; 10 септември (сряда) в XTRAVAGANZZA, Варна и 11 септември (четвъртък) в София като в клуб MIXTAPE 5 вратите отварят в 21:00, а лайвът на THE SERIAL KILLERS започва в 22:30; преди партито да се пренасе в клуб SUGAR, където вратите отварят в 22:00, а шоуто започва в 1:30 с BOBO и JAHMMI YOUTH преди да продължи с DJ сета на B-REAL. Входът на афтър и препартитата е между 10 и 20 лева, а билетите за концерта в MIXTAPE 5 са на цена от 30 лева на предварителна продажба и 35 на входа.

Микстейпа Serial Killers Vol. 1 можете да чуете на линка тук

Continue Reading
Advertisement