Connect with us

Музика

Роби Уилямс проговори на български

Avatar

Публикувано

на

„Здравейте, България! Are you ready to be entertained?“ написа Роби Уилямс във фейсбук страницата си вчера вечерта. Както се похвали наскоро, Роби обича да прекарва много време в интернет и е фен на социалните мрежи, в които редовно пише от свое име. Първото му гостуване в България ще бъде най-голямото музикално събитие в страната за тази година, а в специално видео обръщение за българската публика Роби Уилямс сподели, че ще превземе Духът на Бургас и ще ни забавлява, както никой друг преди.

Общинарите в Бургас вече са започнали трескава подготовка за фестивала, като в момента се обсъжда кои булеварди да бъдат затворени в дните на фестивала, за да може да бъде поет целия поток от хора, прииждащи от всички градове на страната и да се избегнат задръстванията преди и след шоуто на Роби Уилямс.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“428″]Robbie BG[/media-credit]

От БДЖ също вече са дали знак, че подготвят да пуснат допълнително влакове за дните на фестивала и да облекчат допълнително трафика.

Очаква се тировете за шоуто на Роби Уилямс да пристигнат 10 дни преди старта на фестивала, за да имат време да подготвят плажната ивица за грандиозната продукция и десетките хиляди почитатели на британската икона.

Билети на цени от 99 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg в цялата страна – OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. Всички каси за продажба може да видите на Spiritofburgas.com и на Eventim.bg

Advertisement

Повече подробности на Spiritofburgas.com

Continue Reading
Advertisement