Connect with us

Lifestyle

Роро с ново предаване Next TV

Avatar

Публикувано

на

Нa 5 септември се състоя премиерата на първото и единствено интерактивно предаване NEXT TV с водещ Роро, което всеки петък ще се излъчва на живо в ефира на BOX TV от 21:00 до 4:00, а дебютното издание на шоуто включва над десет премиери, сред които представяне на ново ONE SHOT видео на Facing The Sun; D2, които разкриват победителя в конкурса за ремикс на парчето им „Феникс”; и култовият диджей Стан Колев с лайв микс и презентация на новия си албум „Higher Self”. За първи път в ефир са излъчени и кадри от дългоочаквания филм „Българ 3D”, който се очертава като едно от кино събития тази есен, както и от превърналия се вече в блокбъстър „Sin City 2: A Dame to Kill For”. Сред другите изненади за публиката бяха ексклузивно превю на новия епизод на една от най-успешните игри на всички времена Sims 4, при това един ден преди световната премиера, заедно с официално представяне на конзолата Playstation 4 и новата серия на Xperia. Още по темата ще добави специален репортаж от най-голямото ежегодно гейминг събитие в Германия GamesCom 2014, директно от българската аматьоркса лига по електронни спортове Dota 2 Bulgaria с небезизвестните Том Атанасов „Wildbeast”, Георги Шушев „Noes”, SC2 коментаторът Константин „NoThx” Кънев, комюнити мениджъра в Psistorm.eu Борислав Христов „Grast” и професионалния SC2 играч Ники Неделчев „stakimaN”, както и стартът на уникалното отборно състезание за търсене на заровено съкровище TRACE (The Treasure Race Adventure) в София.

Предаването NEXT TV освен с теми и гости впечатлява и със студиото си, оборудвано с последните иновации в аудио-визуалните технологии, пълна с фенове публика, гости на живо, удобно разположени в зона за забавления като във всяко издание ще има гост DJ с лайв микс и VJ, които се грижи за визуализацията. Освен това NEXT TV е единственото място, където маниаците на теми като видео игри, хай-тек, социални мрежи, дигитален арт, модерна музика и екстремните спортове ще могат да видят адекватно поднесена информация по темите, които ги вълнуват, а за тези, които не гледат телевизия, преживяването има специална стрийминг платформа на адрес www.NextTV.bg, където се излъчва на живо и има опции за чат.

Всяко издание на NEXT TV освен ревюта и интервюта ще включва авторски рубрики на членове от екипа, игри между зрителите, а в малките часове и интерактивният куест MYST v2.0 с много награди.
NEXT TV е в ефир всеки петък от 21:00 ч. по BOX TV, Twitch TV и на www.NextTV.bg
За повече инфо: https://www.facebook.com/NextTVBulgaria

 

Continue Reading
Advertisement