Connect with us

Музика

Спечели покана за концерта на NIGEL KENNEDY!

Avatar

Публикувано

на

Невероятният Nigel Kennedy ще посети страната ни с новия си вълнуващ проект. Това ще се случи на 10 май в зала 1 на НДК, а началото на шоуто е 20 часа.

Опитът на Nigel Kennedy варира от класическата музика (интерпретациите му на Концерт за цигулка на Elgar, Четирите Сезона на Vivaldi, Концерт за цигулка на Beethoven и др. му донесоха световна слава) до колаборации със съвременни музиканти от ранга на Stefan Grappelli, Kate Bush, Robert Plant, Paul McCartney, Talk Talk.

Можете да спечелите една от двете покани, предоставени с любезното съдействие на Loud Concerts.

Това може да стане като до 5 май 2014 (15:00 ч) изпратите имейл на info@mikamagazine.com с отговорa на следният въпрос или попълниш формата по-долу:

Advertisement

Имената на двамата печеливши ще бъдат публикувани на 5 май 2014г. от 16:00ч. на сайта на www.mikamagazine.com, а победителите ще бъде известен по имейл и телефон с подробности за това къде и как може да получат наградата си.

Пожелаваме успех на всички!

Билетите за концерта на Nigel Kennedy на 10 май в зала 1 на НДК са в продажба в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, Telenor, OMV, Picadilly. Цените са от 55 до 110 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Continue Reading
Advertisement