Connect with us

Lifestyle

За него: Тайният списък на най-желаните подаръци

Avatar

Публикувано

на

снимка: the_burtons/ Getty

С наближаването на най-светлите празници в годината несъмнено е време да обявим нашите победителите в категорията „Най-желани подаръци за него“ на 2022 година.

Започваме класацията с двубой между два наистина плътни и разкошни аромата предоставени от гигантите Chanel и Dior и напълно подходящи за зимните месеци.

Chanel Bleu de Chanel

Chanel предлага една интересна комбинация от свежест и чувственост, подходяща както за дневен, така и за по-вечерен аромат от цитрус, сандалово дърво и кедър.

Dior Sauvage

Най-прекият конкурент на Chanel Blue е несъмнено Dior Sauvage. Вдъхновен от природата и суровите материали, този парфюм е създаден от François Demachy и набляга на топлина и земно усещане умело вплетени с бергамот, пипер и кехлибар.

Advertisement

Надпреватата за най-желан смартчасовник е още по-ожесточена. Тук претендентите са флагманите на Apple и Samsung съотвено с

Apple Watch Series 8

Apple Watch S8 разполага с голям Always-On дисплей. Детайлния циферблат изглежда зашеметяващо и е лесен за четене дори когато китката ви е надолу. Моделът е с алуминиев корпус и спортна каишка с възможност за избор измежду четири цвята.  Часовникът идва с интересната Fall Detection & Emergency SOS система, която засича опасности и дава възможност за свързване с местните служби за спешна помощ, за да споделяне на  местоположение, правейки го верен партньор в по-дръзките приключения.

Samsung Galaxy Watch 5

Несъмнено най -добрият часовник с Android, който може да бъде купен сега, Samsung Galaxy Watch 5 предлага пълен набор от функции, а зареждането му oтнема около 30 минути да достигне ниво на батерията от 0 до 45%. Създаден за хора с усет към приключенията, часовникът има 1,36-инчов изключително здрав екран, голяма батерия и е напълно водоустойчив.

FOREO LUNA™ 4 body

Шведският технологичен гигант FOREO е добре познат с революционните решения за грижа за кожата и лицето. Тази година обаче той разширява семейството от продукти с флагманът LUNA™ 4 body. Предлагайки изключително деликатно, но въпреки дълбоко ексфолиране, стимулиращ и ревитализиращ масаж, високотехнологична четка за тяло предлага ревитализираща NIR LED светлина и  микроток за анти-ейдж ефект, тренирайки в добавка еластичността на кожата.

Сред дългият списък с предимствата на  LUNA™ 4 body с дълготрайността на батерията, позволяваща до 300 използвания с едно USB зареждане, което я прави идеалното решение за натоварен начин на живот, както и за вашата собствена рутинна грижа в уюта на дома ви. Повече за революционният продукт можете да научите тук.

Advertisement

и победителят е…

PlayStation 5

Най-новият продукт на Sony PlayStation 5 продължава да държи челните позиции и тази година сред най-желаните подаръците за него и това не е случайно, защото S5 конзолата разкрива нови неподозирани гейминг възможности – светкавично зареждане с ултра-бърз SSD, по-пълноценно изживяване с поддръжка за хаптична обратна връзка, адаптивни спусъци и 3D аудио, както и изцяло ново поколение невероятни PlayStation игри.

Ако селекцията ви допада, но бихте искали да видите предложенията ни и за дамите, използвайте линка тук.

Continue Reading
Advertisement