Connect with us

Музика

Роби Уилямс сваля всички задръжки за Spirit of Burgas

Avatar

Публикувано

на

Robbie sings to fan

снимка: PR

SPIRIT of Burgas наближава и организаторите започнаха да разкриват повече детайли от кухнята на звездите. Лошото момче на Англия, Роби Уилямс, е решил да сбъдне мечтата на едно българско момиче и да си легне с него на сцената на морския бряг. Звездата ще си избере момиче от Golden circle зоната и ще го качи на сцената, където заедно ще си легнат в специално пригодено за целта легло. Роби ще й изпее на четири очи една от последните си песни от шоуто, пред погледите на десетките хиляди зрители на плажа в Бургас.

Тази новина достигна до част от фен клуба на Роби Уилямс у нас:

„По принцип това се случва на повечето му концерти по света, но у нас ще е специално, защото все пак ще сме на плажа, под звездите, а ако е много горещо, стискаме палци Роби да свали всички дрехи“, коментират членове на клуба.

С приближаването на фестивала расте и интересът към него, като организаторите и община Бургас вече се подготвят да посрещнат много повече хора от първоначално предвидените. В понеделник, на специална пресконференция в Бургас, ще бъдат обявени допълнителните мерки, които ще бъдат взети, за да се избегнат големите задръствания. В плановете на кмета Димитър Николов и община Бургас влиза затваряне на основните улици и булеварди около фестивалната зона, които ще бъдат превърнати в безплатни паркинг зони с около 1200 места.

Припомняме, че БДЖ пуснаха специални влакове София-Бургас-София, които допълнително да помогнат на всички решили да стигнат до Бургас на 7-ми август.

Advertisement

Билети може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна – OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP трибуни със седящи места.

Continue Reading
Advertisement