Connect with us

Кино

Антонио Бандерас, Жерар Депардийо и Кийра Найтли по FilmBox

Avatar

Публикувано

на

FilmBox дава възможност на зрителите да посрещнат пролетта в домовете си с усмивка, благодарение на програмата по тематичните си канали FilmBox Extra HD и FilmBox Plus. От събота (18 април) до неделя (26 април) публиката ще може да се наслади на множеството увлекателни и вдигащи настроението филми, като започне с „Деца шпиони“ и продължи с „Астерикс на Олимпийските игри“ и „Последната нощ“.

Семейната екшън комедия „Деца шпиони“ разказва историята на двамата най-известни тайни агенти – Грегорио (Антонио Бандерас) и Ингрид (Карла Гуджино). Те са господарите на прикритието и могат да спрат война, дори преди тя да е започнала. Когато най-накрая се срещат, двамата агенти се влюбват и се впускат в най-опасната си мисия досега – да отгледат семейство. След 9 години почивка те отново са извикани на тайна мисия, но когато изчезват безследно, на света има само двама души, които могат да ги спасят – техните децата. Според режисьора на филма Робърт Родригес „Деца шпиони“ е вдъхновен от любимите на мнозина филми за Джеймс Бонд. Продукцията получи положителни отзиви както от критиците, така и от публиката и постави началото на филмов франчайз от 4 филма. Зрителите могат да се насладят на вълнуващия филм на Велика събота (18 април) от 9:35 ч. по FilmBox Plus.

„Астерикс на Олимпийските игри“, с участието на невероятните актьори Жерар Депардийо и Кловис Корнияк, разказва историята на Астерикс (Корнияк) и Обеликс (Депардийо), които се състезават на Олимпийските игри, за да помогнат на приятеля си Льовезикс да се ожени за възлюбената му – принцеса Ирина. Техният опонент Брут (Беноа Пулвьор) обаче използва всеки възможен трик, за да може собственият му отбор да спечели играта и същевременно да се отърве от баща си Юлий Цезар, в чиято роля влиза една от най-големите звезди на киното Ален Делон. Публиката може да проследи кой ще победи в оспорваното състезание в неделя (26 април) от 15:45 ч. по FilmBox Extra HD.

Сюжетът на романтично-драматичния филм „Последната нощ“ се върти около брака на една двойка, която има проблеми с доверието помежду си. Емоционалната история се развива само за една нощ, която двамата прекарват разделени един от друг. Съпругът Майкъл (Сам Уортингтън) заминава на командировка със своя привлекателна колежка, а съпругата му Джоана (Кийра Найтли) се сблъсква със стара любов – бившия ѝ приятел Алекс (Гийом Кане). Майкъл подлага на тест лоялността си към Джоана, докато тя трябва да се справи с чувствата си, породени от срещата ѝ с Алекс. Последната нощ“ е филм за любовта, трудните решения и това как да живеем с тях. Публиката може да се наслади на блестящите и трогателни изпълнения на звездния актьорски състав в неделя (26 април) от 20:30 ч. часа по FilmBox Extra HD.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement