Connect with us

Lifestyle

Джорджина Родригес показа тайната си за красива кожа

Avatar

Публикувано

на

снимка: @georginagio

Инфлуенсърът и модел публикува в своя Инстаграм профил с над 57 млн. последователи футуристична снимка с с LED маската FAQ 202 на шведския бранд FOREO

Джорджина Родригес е една от най-харесваните и следвани знаменитости в социалните медии и тя го знае. Ето защо тя не се колебае да ги използва, за да споделя със своите последователи ежедневието си, вълнуващите си пътувания, семейни събития и стайлинг съвети, които се превръщат в източник на вдъхновение.

Дори когато е на 10 000 метра височина в частния си самолет, тя показа, че не забравя да полага грижи за кожата си. Това стана ясно от последния ѝ пост, в който тя позира с ексклузивната анти-ейдж маска FAQ 202 на марката FOREO, която революционизира пазара на технологии за красота.

Но какво наистина прави тази LED маска, която завладя сърцата на ред знаменитости по света, толкова специална? LED светлинната терапия е едно от най-популярните лечения в момента поради своите предимства и резултати. В този случай маската FAQ 202 разполага с 8 LED светлини (включително NIR светлина), което позволява високо персонализирано лечение. Всяка светлина се използва за справяне с различен проблем: най-често срещаната червена LED светлина служи за минимизиране на признаците на стареене и стимулиране на производството на колаген и еластин за стягната кожа. Междувременно синята светлина, тази, която Джорджина използва, обикновено служи за минимизиране на несъвършенствата и намаляване на подуването. @georginagio

Advertisement

Несъмнено обаче един от най-отличителните аспекти на тази маска е нейният дизайн, колкото футуристичен, толкова и практичен. Изработен със специален силикон FlexiFit, той безпроблемно се адаптира към лицето, покривайки равномерно всяка част със своите 600 точки светлина. Лек и безжичен, той ви позволява да се движите с пълна свобода, да продължите с рутината си, докато носите маската и да я вземете, където пожелаете, точно както показва Джорджина.

Терапията с FAQ 202 е с продължителност между 5-15 минути и се препоръчва да се използва между 3 и 5 дни в седмицата, в зависимост от индивидуалните нужди и налично време. След като се свържете с приложението, можете да изберете между различни предварително настроени лечения и дори да зададете аларма, която да ви напомня кога да я използвате.

Първите видими резултати се забелязват още след 2 седмици употреба.

Анти-ейдж маската, която знаменитостите обожават

Маската FAQ 202 против стареене на кожата направи революция в света на технологиите за красота, но също така и в процедурите за грижа за кожата на редица знаменитости, които не можаха да устоят на предимствата ѝ. Първо видяхме моделът Мар Флорес и актрисата Бланка Суарес да я носят в колата си, по-късно – испанския модел и актьор Джон Кортахарена, а наскоро инфлуенсърът Алис Кампело „плашеше“ децата си с нея. Това, което всички те имат общо, очевидно е ангажиментът към най-новите технологии за постигане на безупречна кожа.

Advertisement

В България маската FAQ 202 е налична в Notino и Douglas, както и на foreo.com. За да научите още интересна информация за марката, последвайте @foreo_official в Instagram.

Continue Reading
Advertisement