Connect with us

Lifestyle

Коледен #SelfieShop в Mall Plovdiv

Avatar

Публикувано

на

Mall Plovdiv напомня на своите посетители, че магията е все още жива и ги изненадва със специален подарък, във връзка с наближаващите коледни празници. Любимият им #SelfieShop, който през лятото отвори врати като първото място за модна селфи фотография у нас, се завърна с обновена и различна празнична концепция. Четири тематично обособени снимачни площадки вече ги очакват – Зимна приказка, Обърнатият свят, Елените на Дядо Коледа и Шейната на чудесата. Посещението е безплатно и не е обвързано с покупка.

На пръв поглед, „магазинът“ прилича на останалите в търговския център, но всъщност е разделен на четири отделни стаи за снимки, в които посетителите да развихрят въображението си. И тъй като празниците са свързани със споделени моменти с любими хора, всяко от помещенията е замислено така, че да е подходящо за снимки в компанията на семейство, деца и приятели. Всяка стая ще зарадва посетителите си и с допълнителни аксесоари, част от декора, които ще съдействат за създаването на неповторими кадри.


Мястото предлага безплатни фотографски услуги, като всички желаещи ще имат възможност да си запишат час за лична фотосесия, заснета от професионален фотограф. Той ще е на разположение в #SelfieShop през уикендите, както и в избрани дни през седмицата. Всяка сесия включва заснемане на кадри в четирите стаи, в рамките на 15 минути. Най-хубавите (до) два кадъра могат да бъдат разпечатани на хартия с размер 10х15 см, като коледна картичка-подарък. В допълнение, всички снимки в дигитален формат се изпращат до предоставен на място имейл, непосредствено след приключване на фотосесията.

#SelfieShop се намира на първи етаж в Mall Plovdiv, срещу малкия ескалатор, и ще бъде отворен за посетители всеки ден от 11:00 до 20:00 часа до 31 януари. Почивни дни ще бъдат 24,25, 31 декември и 1 януари. С оглед спазването на всички необходими мерки за безопасност, в помещението ще бъдат допускани до двама посетители едновременно. При посещение на групи от над двама човека, ще се допуска само по една група. Всички повърхности в стаите се третират с Liquid guard, течна нано защита.Персоналът ще бъде оборудван с лични предпазни средства.

Continue Reading
Advertisement