Connect with us

EDM

Световно известен диджей идва в Слънчев бряг за закриване на музикалния сезон

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Mark Knight идва в Слънчев бряг. Tой ще бъде голямата звезда за закриването на музикалния Сезон 2023 на южния плаж в курорта.

Датата е официално обявена – 2 септември, а партито на южната ивица ще бъде мащабно, обещават организаторите. Това е първата изява на артиста в Слънчев бряг от няколко години.

Mark Knight е един от най-влиятелните хора в клубната култура. Номиниран за множество награди, в това число и Grammy Award, той се нарежда на второ място в категорията „Най-продаван артист“ на една от големите музикални платформи.

През годините има повече от 10 000 участия в реномирани клубове по цял свят. Той е чест гост в Маями, Токио, Лос Анджелис, Ибиза, Дубай, Лондон, Париж и Берлин. Негови ремикси на U2 и Florance and the Machine стават по-популярни дори от самите оригинали. Само през 2021г. Неговото авторско радио шоу достига до повече от 15 милиона души в близо 60 страни по целия свят.

Advertisement

Ден по-рано на 1септември на южният плаж в Слънчев бряг ще се изяви един от хитовите гръцки артисти – DJ Saras. Той е резидент на популярни клубове в Миконос и Санторини, но пристига в България специално за закриването на Bedroom beach.

Continue Reading
Advertisement