Connect with us

Tехнологии

Завладяващ, интелигентен звук с най-новите актуализации на серията Galaxy Buds

Avatar

Публикувано

на

Наскоро представената серия Galaxy S24 откри нови възможности за свързване между различните култури с помощта на революционната сила на Galaxy AI. Езиковите бариери са вече преодолени – всичко това благодарение на надеждния изкуствен интелект в твоето устройство.

А сега, с последните си актуализации, серията Galaxy Buds прави тези умни функции още по-ефективни и полезни.

С въвеждането на редица hands-free функции, базирани на изкуствения интелект, актуализациите при Galaxy Buds не само те поставят в центъра на кристално чистия звук – те те свързват със сърцето на екосистемата Samsung. Независимо дали са свързани със смартфон от серията Galaxy S24, таблети или телевизор Samsung, изцяло новите функционалности на Galaxy Buds ти помагат да бъдеш в синхрон със света около теб.

Безпроблемно общуване с Galaxy Buds

Омръзнало ти е да се чувстваш изгубен в превода, докато говориш по телефона? Функциите за превод в реално време на серията Galaxy S24 ти позволяват да говориш с всеки и навсякъде, а общуването става още по-леко и свободно с Galaxy Buds.

Advertisement

Преводач: Функцията Interpreter още повече улеснява общуването, като превежда в реално време на твоя смартфон от серията Galaxy S24. Когато се сдвоят с Galaxy Buds, твоят смартфон допълнително оптимизира функцията, като разделя звука по време на разговор. Можеш да слушаш превода в слушалките си, докато събеседникът ти чува през високоговорителя на телефона, което ти позволява да се съсредоточиш по-добре върху разговора. И вече няма нужда да си подавате устройството един на друг. Освен това можеш бързо и лесно да сменяш реда на говорене по време на разговор, като просто докоснеш слушалките, без да се налага ръчно да настройваш това в телефона си.

Усъвършенствана свързаност с екосистемата на Samsung

С последните актуализации на слушалките Galaxy Buds не само можеш да се наслаждаваш на по-богат и завладяващ звук, но и да се свързваш безпроблемно с всички устройства на Samsung.

Auracast: Миналата година Samsung представи Auracast за смарт телевизорите Samsung в Galaxy Buds2 Pro – като превръща телевизора ти в споделена радиостанция, която може да предава към няколко Buds. Сега, с най-новата актуализация, тази функция се появява и при телефоните, включително и при серията Galaxy S24.

360 Аудио: Най-добрият звук поставя потребителите в центъра на действието, а 360 Audio осигурява пространствен съраунд звук от всички страни. Поддържана преди това на телефони, таблети и персонални компютри, функцията 360 Audio вече ще се предлага и за телевизори, като ще предложи изживяване, подобно на това в киносалон, но в домашни условия. Слушалките Galaxy Buds ще могат да проследят движението на главата ти, за да създадат наистина завладяващ звуков пейзаж.

Advertisement

Auto Switch: Да си представим, че гледаш телевизора си Samsung с Galaxy Buds и получаваш обаждане. Auto Switch автоматично прехвърля връзката към твоя Galaxy телефон и след това я връща обратно, когато разговорът приключи. Благодарение на най-новата актуализация Samsung разширява тази функция и за персоналните компютри, а по този начин можеш удобно да се наслаждаваш на първокласен звук с устройствата на Samsung.

Бъдещето „звучи“ силно и отчетливо

А към най-новата актуализация на функциите Galaxy AI, това софтуерно подобрение за още по-качествена свързаност ще бъде достъпна поетапно за Galaxy Buds2 Pro, Buds2 и Buds FE от края на февруари. Samsung ще продължи да усъвършенства серията Galaxy Buds, за да осигури интелигентен, висококачествен и безпроблемно свързан звук – по всяко време, навсякъде и при всякаква връзка.

За да научите повече за Galaxy Buds2 Pro, Buds2 и Buds FE, моля, посетете:

https://www.samsung.com/bg/audio-sound/?product1=sm-r510nlvaeue&product2=sm-r177nzgaeuh&product3=sm-r400nzaaeue

Advertisement
Continue Reading
Advertisement