Connect with us

Lifestyle

Любимият моден бранд на Мат Деймън и Меган Маркъл с шопинг локация в София

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Италианският символ на лежерната елегантност е носен от знаменитости като Меган Маркъл, Райън Рейнолдс и Мат Деймън

Повече от година след бестселър дебюта си в Банско, италианският моден бранд Eleventy посреща ценителите на спортно-елегантния лукс с първа шопинг локация в София. Магазин MaxSport (бул. „България“ 81) се оказа тесен за желаещите да се докоснат до моделите от Есенно-зимната колекция 2023-2024. Творческият директор и създател на Eleventy Марко Балдасари запозна лично представители на бизнеса, журналисти и популярни лица с премиум качеството, практичността и философията на дрехите. 

В уютен пърформънс, по-близък до уъркшоп и среща с приятели, отколкото до традиционно ревю, бяха представени топ модели от кашмир, органичен памук, вълна от алпака и коприна. Доминиращият цвят е традиционният за Eleventy – бялото, а зад съвършената кройка и изчистените линии на всеки аутфит стои колосален брой часове ръчен шивашки труд.

Балдасари обясни кое превръща техните дрехи в аристократичен символ на комфорта, подходящ както за ежедневието, така и за червен килим.

Advertisement

„Важна част от философията на Eleventy е дрехите да ти помагат да се свържеш със себе си и да поддържаш усмивката към живота.“, сподели той. “Изключително щастливи сме, че София става част от глобалното семейство на Eleventy –  марка, създадена 100 % в Италия, която на глобално ниво има най-балансираното съотношение между цена и качество. Не инвестираме в билборди и гръмки реклами по света, а в тихият, интелигентен лукс в самия продукт. Благодарим, че споделяте приключението Eleventy с нас.“

Домакините от MaxSport отбелязаха, че именно концепцията за лукс, който се усеща при допир, а не се вижда натрапчиво, приближава Eleventy до ценностите на веригата: „Вече 20 години развиваме партньорството си с брандове, чиито позитивизъм,  ювелирно качество и мисъл за природата доближава всеки от нас до по-добрата му версия на ежедневна база. Eleventy създава преживяване, не просто качествени дрехи. Щастливи сме, че след откриването на бутика в Банско все повече наши клиенти се припознават в естетиката на Eleventy”.

Присъстващите имаха честта да получат лични шопинг консултанти в лицето на мениджмънта на Eleventy Винченцо Бова, Лука Монтини и Ноеми Берсано.

В световен мащаб любители на марката са знаменитости като холивудския ас Райън Рейнолдс, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, Мат Деймън, тенис легендата Новак Джокович.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement