Connect with us

Lifestyle

Традиция и иновация между „Нестле за Живей Активно! Град 2023“ и формата „Игри на волята“

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

На 16-ти септември най-голямата инициатива на Нестле България, промотираща активния начин на живот, среща екстремния телевизионен риалити формат “Игри на волята”, за да предизвика феновете на физическата активност да се включат на живо в атрактивни предизвикателства   

С това издание „Нестле за Живей Активно! Град 2023“ надгражда традиции чрез партньорство с динамичното риалити шоу „Игри на волята“ и дава възможност на желаещите да станат свидетели на сливането на два свята на физическата активност. По този начин инициативата демонстрира постоянния си стремеж към креативност и иновация в изпълнението на мисията за активен, здравословен и приключенски начин на живот.

Посланиците на инициативата, спортните клубове и институционалните членове на семейството на „Нестле за Живей Активно“, които седят зад близо 20-годишната история на инициативата, отново ще се впуснат в полезните забавления. Спортната легенда Йордан Йовчев и приятелите от Националната спортна академия влизат в ролята и на консултанти, за да съдействат с избора на предизвикателства от формата „Игри на волята“ и гарантират безопасното и атрактивно протичане на събитието. Next Level участват в организацията на вече познатия любителски маратон, а Асен Аролски подготвя интересна програма за домашни любимци и техните собственици.

Наред с познати за „Нестле за Живей Активно“ дейности и локации, гостите на събитието ще проверят дали могат да тичат с яйце в лъжица, колко бързо скачат през препиятствия, умеят ли да пазят равновесие на греда? И още много интересни предизвикателства, превърнали „Игри на волята“ в любим български формат.

Advertisement

Mисията на „Нестле за Живей Активно!“ продължава вече 18 години – да промотира ролята и значението на физическата активност и балансираното хранене за едно по-здраво бъдеще на всички нас. 60 минути движение са минимум необходимите за един ден за един човек и включвайки „Игри на волята“ и партньорите ни от NOVA вярваме, че ще привлечем още по-голям брой нови приятели на движението,” каза Нели Ангелова, директор “Комуникиции” Нестле Югоизточен пазар.

Площадът пред НДК и “Кучешката градина” в Южния парк са двете горещи точки, където ще се случват събитията, а водещите на “Игри на волята”, заедно с участници от предишни сезони и звездният отбор на “Нестле за Живей Активно” – Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката, Маруся Иванова и Асен Аролски – ще бъдат на терен, за да се включат в предизвикателствата и да напътстват всички желаещи да влязат в “маратонките” и “лапите” на риалити звездите.

Тазгодишното градско издание на 18-годишната инициатива е следствие на сериозно планиране и колективни усилия с нови и вече познати партньори на инициативата като Столична община, Министерството на младежта и спорта, NOVA, Игри на волята, БГ Радио, Спортал, WebGround, Netinfo, Darik, 24 часа, OffNews, Dir, Skafeto, Next Level , НСОРБ, НСА, Район Оборище.

Очаквайте по-подробна информация скоро.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement