Connect with us

Кино

Какво ново по Cartoon Network и Cartoonito през май

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Този май по Cartoon Network ще видим някои изключително забавни истории. Най-забележителната ще е партито по случай 100-годишнината на Warner Bros. Малките  Титани ще бъдат натоварени със задачата по организирането му и това, разбира се, ще доведе до много смешни неприятности за тях. А изключителната вселена от „Нинджаго Дракони: Възходът “ ще ни заплени с нови битки от втория си сезон.

„Малки Титани: В готовност“ – Сезон 8

От 13 май – всеки делник от 16.20 ч.

С повторение в същия ден от 20.55 ч. и на следващия ден от 10.10 ч.

Advertisement

Любимата поредица се завръща с нови приключения. Едно от тях е специалният 22-минутен епизод, проследяващ празненството за 100-годишнината на Warner Bros. Титаните отговарят за партито по случай въпросната годишнина в студиото и всичко върви добре, докато магическият WB щит не бива разбит на парчета.

Робин, Старфайър, Рейвън, Зверчето и Киборг имат много задачи и една от тях е да дежурят на портата като охрана, за да гарантират, че студиото на Warner Bros. е обезопасено. Епизодът ще включва и много известни анимирани герои от поредици като „Скуби-Ду“, „Семейство Флинтстоун“, „Шантави рисунки“, „Гремлините“, „Семейство Джетсън“, както и много други.

Малките Титани, особено Робин, приемат работата си като охрана много сериозно, което води до някои забавни случки с Патока Дафи и Синия Бръмбар. След като всички са пристигнали, Титаните ги отвеждат на ВИП обиколка, която завършва с някои лудории от Шантавите рисунки на снимачната площадка на „Приятели“.

Титаните ще се справят с всички тези дребни проблеми, но нещата ще станат сериозни, когато WB щита бива счупен. Гледайте, за да видите какво ще се случи.

„Нинджаго Дракони: Възходът “ – Сезон 2

Advertisement

От 27 май – всеки делник от 18.50 ч.

С повторение на следващия ден от 06.50 ч.

Предаването ни очаква с новия си втори сезон.

В тази поредица много легендарни измерения внезапно се обединяват в едно, но техният съюз е нестабилен. Затова един Майстор на Спинджицу трябва да обучи ново поколение герои, които да помогнат в намирането на Елементни Дракони. Те могат да спасят планетата, преди силите на злото да използват тяхната енергия, за да унищожат този нов свят.

Двама тийнейджъри от различни светове използват своите новооткрити нинджа сили, за да защитават драконите от злодеи, които искат да използват жизнената им сила.

Advertisement

През май Cartoonito е подготвил свежи приключения с вече познати и непознати герои. Ще видим чисто новото предаване „Малкият, голям свят на Джесика“, където главната героиня покорява най-различни предизвикателства. А „Шап-Шап и шапчовците“  ще ни покажат ред горски приключения от техния Шапо-свят, изпълнен със зеленина и забавни игри.

„Малкият, голям свят на Джесика“ – Сезон 1

От 6 до 10 май – всеки ден от 17.30 ч.

С повторение на следващия ден от 09.30 ч. и 13.25 ч.

Това е стартът на съвсем ново шоу, което е предучилищен спиноф на добре познатото предаване „Крейг край реката“ от Cartoon Network.

Advertisement

Джесика си проправя път през свят, в който всичко изглежда много по-голямо от нея. Но тя се вдъхновява от възрастните около себе си и не се отказва да покорява монументални задачи.

В първия епизод Джесика много иска да порасне и да може сама да се приготвя за лягане, но не успява да запомни всички стъпки от вечерния си режим. В друга от сериите героинята отваря „ресторант“ с добрия си приятел Стенли, но ще успеят ли да зарадват клиентите си?

„Шап-Шап и шапчовците“ – Сезон 2

От 18 май – всеки ден от 16.30 ч.

С повторение в същия ден от 20.30 ч. и на следващия ден от 11.30 ч.

Advertisement

Насред спокойната природа, има едно селце с жизнерадостни обитатели, на които се случват куп неща – това са шапчовците. Поредицата „Шап-Шап и шапчовците“ разказва за горските приключения на Шап-Шап, най-добрите му приятели Шеп и Лилит, както и останалите шапчовци от селцето, докато растат, откриват нови неща и разбират колко забавен и интересен може да е животът. Това е Шапо-светът. Малките шапчовци са пазители на гората и всяко от тях има специална дарба. Шап-Шап може да общува с природата, Лилит може да свети ярко, а Шеп има феноменална памет. Докато откриват своите таланти и ограничения, шапчовците осъзнават колко много неща има да научат за израстването. „Шап-Шап и шапчовците“ е забавно пътешествие, разказващо за себепознание, вълнуващи приключения сред природата и още много. Техният свят е пълен с герои, отличаващи се с различни интересни качества и физически особености. Всеки от тях изпъква по свой собствен начин. Каквато и да е ситуацията, където и да са, те винаги са самите себе си.

А сега ни очаква стартът на новия втори сезон от предаването.

Continue Reading
Advertisement