Connect with us

Събития

Стани част oт ЕDM света на клуб Queen Platinum!

Avatar

Публикувано

на

Новият столичен клуб Queen Platinum е посветил целия месец ноември на електронната музика. Тематичните партита ще включват актуални имена от световната хаус, минимал, техно и EDM сцена. Специален гост на официалното откриване на клуба ще бъде швейцарецът Jimi Jules.

Играй и спечели една от четирите покани, любезно предоставени от клуб Queen Platinum, и бъди на грандиозното откриване на клуба!

Това може да стане като до 30 октомври 2014 (12:00 ч) попълниш формата по-долу с отговорa на следният въпрос:

Имената на четиримата печеливши ще бъдат публикувани на 30 октомври 2014г. от 16:00ч. на сайта на www.mikamagazine.com, а победителят ще бъде известен по имейл и телефон с подробности за това къде и как може да получи наградата си.

Advertisement

Пожелаваме успех на всички!

Към вечерта на 1-ви ноември, носеща тематичното заглавие House Gangsters, ще се присъедини един от доайените на българската електронна сцена Juan Alvarez, както и съмишлениците му Vida и VLD.
През месец ноември Queen Platinum ще поднесе още интересни хаус събития, чиито патрони ще бъдат германецът Dominik Eulberg, датчаните Djuma SoundSystem, а също и обичаният от публиката у нас DJ Tarkan.

Всеки четвъртък лайв бендът на Queen Platinum ще радва гостите на клуба със собствени интерпретации и импровизации на популярни български и чужди парчета, а всяка седмица към тях ще се присъединяват и гостуващи български изпълнители.
Очакват се още изненади от новия Queen Platinum до края на сезона, а клубът се очертава като една от най-интересните нови точки на нощния живот в София.

Continue Reading
Advertisement