Connect with us

Lifestyle

Алекс Раева и момичета на Rowenta в света на модата

Avatar

Публикувано

на

image001
AlexRaеvа

Алекс Раева, снимка: PR

Промо екипите на Rowenta събраха в списъците си точно 101 момичета, разхождайки се по улиците на столицата в продължение на четири дни. Шестте най-усмихнати, фотогенични и позитивни момичета бяха избрани от професионалистите на Rowenta. Всяка една от тях ще представя модните тенденции в прическите от шест модни столици – Амстердам, Лондон, Милано, Москва, Ню Йорк и Париж. Инициативата е част от кампанията на Rowenta, която цели да докаже на българските дами, че могат да изглеждат като звезди от модния подиум без много усилия, с помощта на новия революционен уред за коса на световната марка. Първата стъпка от най-вълнуващото изпитание за нашите новоизгрели звезди вече се състоя. Всяка една от тях имаше уникалната възможност да се почувства като истинска звезда. С помощта на топ коафьора Жоро Петков, един от най-търсените гримьори у нас – Слав и изявената стилистка Антония Йорданова, шест обикновени момичета се превърнаха в неузнаваемо стилни дами. За стайлинга им от глава до пети се погрижи и модният партньор на Rowenta – любимите ни на всички италиански марки United Colors Of Benetton и Sisley.
Първият етап от модното изкушение беше професионална фотосесия, която нямаше да бъде реалност без професионализма на топ фотографа Диляна Флорентин.

Miss_Amsterdam

Мис Амстердам, снимка: PR

След бляскавата фотосесия нашата мис Амстердам споделя:

“Ще запомня това изживяване с много усмивки и приятни емоции. Rowenta ме научи да бъда самоуверена. Със сигурност всеки път, като си спомня за преживяването, ще е с усмивка на лицето!”

Трансформациите, които професионалният екип на Rowenta постигна, бяха наистина вълнуващи, и накараха дори самите участнички да ахнат от изумление. Нашата мис Москва споделя, че за нея е било изключително удоволствие да се почуства като истински модел.

“Гримът беше разкошен, прическите – достойни за руска принцеса. Облеклото и цялата трансформация те карат да се държиш както им приляга и едновременно подчертават именно теб.”

Следващата стъпка от бляскавaтa кампания на Rowenta е модно ревю, на което шестте нови звезди ще демонстрират тенденциите в прическите от световна класа и различните визии от най-модните градове в света. Обемни прически, изработени от Жоро Петков с новия уред за обем на Rowenta, изтънчени, дръзки и стилни облекла, съчетани с перфектен грим ще бъдат само част от едно прекрасно изживяване. Водещата Алекс Раева ще ни потопи в света на модата и ще представи всяко момиче, преобразено по последните тенденции от столиците на модата.
Ако искате да станете част от едно шеметно събитие и да видите как шест обикновени момичета се превръщат в достойни модни икони, заповядайте в Serdika Center в четвъртък, 25.09.2014 от 19.00 часа.

image001