Connect with us

Музика

Crimson Blue ще подгрява Таря Турунен

Avatar

Публикувано

на

TARJA 2014 FINAL

TARJA-2014-FINALОт лагера на Таря Турунен потвърдиха, че младата руска банда Crimson Blue ще забие преди появата на финландската звезда на сцената на 3 ноември 2014 година в зала “Универсиада”. Създадена в Русия през 2009 година, групата печели бързо популярност с впечатляващите сопрано вокали и смесицата от ню метъл и арт рок. Издаденият през 2011 година албум “Innocence” ги нарежда сред водещите тежки руски банди, а сега ще имат честта да подгряват Таря по време на предстоящото й европейско турне “Colours In The Road”. Съвсем скоро се очаква да бъде издадена и втората продукция на Crimson Blue.
Известни са и имената на музикантите, които ще свирят с Таря на сцената в София: това са Alex Scholpp, Thomas Heinz, Max Lija, Kevin Chown и Christian Kretschmar.
Нека припомним, че билетите за концерта на Таря в София са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly, а цената им е 45 лева. В деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.
Датата в София е част от турнето в подкрепа на изключително успешния последен студиен албум на Таря Турунен – “Colours In The Dark” от миналата година.
След приключването на европейските дати, финландското сопрано ще има кратка почивка преди да се впусне в превърналото се вече в традиция за нея Коледно турне в родна Финландия.
Концертът на 3 ноември в зала “Универсиада” започва в 19.45 часа с подгряващата банда Crimson Blue!

Continue Reading
Advertisement