Connect with us

Музика

DANNY AVILA в YALTA CLUB на Св. Валентин

Avatar

Публикувано

на

Danny Avila Main

DannyAvilaИспанският EDM диджей DANNY AVILA ще сподели празничния 14 февруари в компанията на българските си фенове в ROOM 1 на YALTA CLUB. Заразително талантливият артист е подготвил специален удължен сет от 6 часа, с който обещава бездихание и прогресивно нарастваща динамика в звученето.

Едва 19-годишен, DANNY AVILA вече е спряган за едно от най-търсените и популярни имена на световната EDM сцена. На крехките 16 години Авила печели „BestNewcomer DJ“ на престижните награди Vicious Music Awards 2011, а днес младият диджей оправдава титлата, получавайки заслужено признанието и подкрепата на супер успешните TIESTO и FEDDE LE GRAND. Освен със съвместни турнета с тях, DannyAvila може да се похвали със зашеметяващ дебют на главната сцена на Ultra Music Festival, както и с участия на Coachella, Electric Zoo, Electric DaisyCarnival, TomorrowWorld и др. Към това може да добавим и компилациите, които прави за двете най-големи музикални институции Ministry of Sound и „IbizaCalling“ на легендарния клуб SpaceIbiza. Списъкът с успехи е дълъг, но няма да е нужно да го изброяваме, тъй като на 14 февруари сами ще се уверим в силата на музиката на DANNY AVILA. ROOM 1 ще посрещне всички влюбени в музиката, заедно в компанията и на резидентите STEFAN POPOV&RUNO.

Цена на билета 20 лв. в мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB. Дотогава всеки може  да подкрепи любимия си клуб в годишната класация DJ TOP 100 CLUBS.

Можете да спечелите 1 двойна покана за страхотното парти с нашата игра. Прочетете повече как можете да участвате.

Continue Reading
Advertisement