Connect with us

Кино

Фарел Уилямс отново е в компанията на миньоните

Avatar

Публикувано

на

Despicable Me 3 Gru Life poster

Носителят на Грами певец, текстописец и продуцент Фарел Уилямс за пореден път ще си партнира с любимите на всички жълти анимационни герои в саундтрака на филма Аз, проклетникът 3, който ще излезе на пазара в края на  юни.

Фарел пусна официалното видео към песента Yellow Light, едно от петте чисто нови парчета, които той е написал и продуцирал специално за новото приключение на Гру и миньоните. В клипа Уилямс и малките жълти пакостници поемат на пътешествие по улиците на Холивуд във виртуална видео игра. Сред другите оригинални парчета от сундтрака на Аз, проклетникът 3 е There’s Something Special, която много точно улавя духа на поредицата. Култовата песен на Фарел Freedom пък е ритмичен фон, на който миньоните планират своето бягство от затвора в новия филм.

Фарел събира едно шарено лятно парти в 16 парчета от саундтрака на Аз, проклетникът 3. Освен петте оригинални парчета, в тавата има и доза носталгия, благодарение на новия злодей Балтазар Брат – бивше дете-звезда, сляло се с образа, който е играло през 80-те години. Лошотията никога не е звучала толкова добре, както с песента на Майкъл Джексън Bad, която се превръща в перфектна тема на Балтазар. Саундтракът включва още класически хитове от това  десетилетие, включително Into The Groove на Мадона, песента на Нена 99 Luftballoons и класиката на a-ha Take On Me.

Фарел Уилямс пише и продуцира песни и албуми за цялата поредица Аз, проклетникът. Във втората част се роди номинираният за Оскар и носител на Грами мегахит Happy. Песента предизвика световна вълна от щастие, като вдъхнови хиляди любителски видеа, дело на фенове от цял свят. Happy оглави класациите навсякъде по света и се продаде в над 14 милиона копия. Песента стана седем пъти платинена в САЩ, като се превърна в най-продаваната и успешна песен през 2014 г.

Аз, проклетникът 3 идва в кината на 2D и 3D на 30 юни.

Advertisement

Саундтракът на Аз, проклетникът 3 ще бъде в продажба седмица по-рано.

Continue Reading
Advertisement