Connect with us

Lifestyle

Алесандра Амброзио влиза в Lidl на 17 декември

Avatar

Публикувано

на

LidlBG Alessandra Abrosio

Известният топмодел на Victoria’s Secret представя своята линия за коса

От 17-и декември във всички магазини на веригата в цялата страна ще се предлага продуктова линия за коса на така наричания „ангел“ на Victoria’s Secret – Алесандра Амброзио. Специално за коледните празници в Lidl ще можете да откриете най-подходящия подарък за приятелка, съпруга, дъщеря.

След успешните подобни серии на Кристина Агилера и Парис Хилтън, ангелът на Victoria’s Secret – Алесандра Амброзио е подготвила за всички дами разнообразие от качествени продукти за оформяне на коса. Въртяща се четка с горещ въздух, четка за изправяне на коса, сешоар с йонозираща функция, мултифункционална маша, както и мини преса за изправяне – перфектна за всяко пътуване. Всеки от продуктите има три годишна гаранция.

Не е нужно да похарчите цяло състояние, за да сте с перфектна прическа по време на празниците, единствено трябва да се доверите на топмодела Алесандра Амброзио и нейната линия за продукти за коса. Ситни къдрици, перфектни вълни или идеално права – всичко е възможно дори без професионалист под ръка.

Продуктите ще са налични в магазините на Lidl от 17-и декември, четвъртък, до изчерпване на количествата. А дотогава имате възможност за една добра инвестиция за здрава и красива коса или за идеен празничен подарък.

Advertisement