Connect with us

Tехнологии

Безжични 360-градусови аудио колони от Samsung

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Samsung Electronics Co., Ltd. обяви три нови попълнения в своята продуктова линия от безжични 360-градусови аудио колони – моделите R5, R3 и R1, които ще бъдат представени на международното изложение IFA 2015. Ненасочените високоговорители включват нов вграден потребителски интерфейс, както и подобреното Multiroom приложение за смартфони, таблети или смарт часовници.

Моделите R5, R3 и R1 са продължение на много добре приетите и високо оценени колони R7 и R6 от продуктовата линия безжични 360-градусови аудио колони на Samsung. Новите високоговорители предлагат същото високо качество, балансиран звук и дизайн от най-висок клас, което им позволява да се впишат лесно в интериора на всеки дом.

„С тези допълнителни модели предлагаме на пазара нов вид висококачествен звук с изчистен и стилен дизайн, както и още по-интуитивен потребителски интерфейс”, заяви Джурак Чей, старши вицепрезидент на Visual Display Business в Samsung Electronics. „R5, R3 и R1 ще помогнат да се затвърди позицията на Samsung като световен лидер в домашното аудио“.

Звук, който изпълва стаята

Както потребителите, така и медиите по целия свят оцениха високо моделите R7 и R6, наблягайки на това колко чист и ясен е звукът, който може да изпълни всяка стая, благодарение на патентованата от Samsung ring-radiator технология, която е приложена и при новите модели R5, R3 и R1.

Advertisement

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“448″]Front-Set_Black_WAM1500_3500_5500[/media-credit]

Още по-интуитивен интерфейс

Моделите R5, R3 и R1 ексклузивно разполагат и с нови възможности за физически контрол за лесно и интуитивно потребителско изживяване. Потребителите могат да променят силата на звука, да го пускат, да натискат пауза или да избират различен музикален източник само с нежно докосване, натискане или плъзгане по колоната.

Звук, който те следва

Моделите R5, R3 и R1 се свързват с обновеното Multiroom приложение за смартфони и таблети с Android and iOS, правейки възможно лесното споделяне на музика с всички безжично свързани устройства, които са в дома. Освен това, приложението позволява на потребителите лесно да намират и подбират музика, да създават плейлисти и всичко това само от един екран.

Обновеното Samsung Multiroom приложение вече работи и със Samsung Gear S и ще оперира и с предстоящите нови модели смарт часовници на Samsung, благодарение на лесен потребителски интерфейс, който не зависи от смартфона, за да работи.

Advertisement

Функциите на смарт часовника включват незабавен контрол на музикалния плейбек и на силата на звука, както и на плейлистата и търсенето. Потребителите могат да видят на екрана музиката, която се изпълнява в момента и да имат достъп до наличните високоговорители само с лесно плъзгане по екрана на смарт часовника.

Музика онлайн във висока резолюция на всички устройства с Qobuz

Samsung си партнира с Qobuz, онлайн музикална услуга, за да направи нейните онлайн услуги достъпни на аудио устройствата на Samsung. По този начин, потребителите имат достъп до своето любимо аудио съдържание с най-високо качество. Взаимното партньорство е още една демонстрация на ангажимента на Samsung към това да осигурява навсякъде най-доброто изживяване на своите потребители.

Новите модели ще са налични в САЩ и европейските пазари през последното тримесечие на 2015 г. на цени от US $199 до US $399. Повече информация за наличността по региони ще бъде оповестена през следващите месеци.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement