Connect with us

Музика

Българска супергрупа с трибют на TOTO

Avatar

Публикувано

на

На 3 декември (четвъртък) в Sofia Live Club почитта си към легендарната рок група ТОТО ще отдадат Славин Славчев, Преслава Пейчева и Нора Караиванова. Освен вокалите, специално участие в трибюта ще вземат и Стоян Янкулов-Стунджи – ударни, Ясен Велчев – клавишни, Ивайло Звездомиров – бас, Дарин Василев и Бисер Иванов – китара.

Българските артисти, които организират трибюта, срещат меломаните с музиката на групата през миналата година, когато Боби Кимбъл (фронтмен на ТОТО) ги избира да музицират с него на супер успешния му концерт в столицата. Тогава се поражда и идеята тези участия да се превърнат в традиция.

Специално за трибюта супергрупата покани за мъжки вокал победителя от миналогодишния X Factor – Славин, който със специфичния си глас, ще представи музиката на ТОТО заедно с обичаните дамски вокали на Преслава Пейчева и Нора Караиванова. Заедно с музикантите, Славин, Преслава и Нора, ще превърнат вечерта в незабравим спомен с емблематичните хитове Hold The Line, Georgy Porgy и Girl Goodbye.

Нека заедно си спомним незабравимите песни на ТОТО в един нов и още по-емоционален прочит на 3 декември от 22:00 часа.

Continue Reading
Advertisement