Connect with us

Tехнологии

Българска Tech компания представя визитките на бъдещето

Avatar

Публикувано

на

Smart Card 1

Smart Cards революционизира стандартните визитни картички, използвайки технология за комуникация в близко поле (NFC), за да създаде съвременно и  устойчиво решение за прехвърляне на бизнес контакти

Базираната в България технологична компания представя на пазара първите дигитални визитни картички още през 2018 година. Smart Cards революционизира дори собствената си иновация, създавайки единствения софтуер позволяващ на технологията за комуникация в близко поле (NFC) да създаде иновативно и устойчиво решение работещо на всички смарт устройства, включително и iPhone.

Най-иновативната технология позволява на потребителите както да прехвърлят своите контакти върху картата и така да ги актуализират неограничен брой пъти, което означава, че няма нужда от печат на нови визитки, когато се променят контакти или позиции. Споделянето на контакти е лесно, изисква се единствено докосване или сканиране на смарт визитка със смартфон.

„Предоставяме бъдещето на обмен на контакти на българските потребители и ги насърчаваме да се откажат от своите визитки за еднократна употреба с нашето устойчиво решение. Знаем, че потребителите стават все по-внимателни към физически контакти, но също така знаем, че визитната картичка във физическа форма е нещо, с което хората не са склонни да се разделят. Създадохме идеалното физическо и все пак безконтактно решение“, споделя Ива Павлова – основател на Smart Card.

Устойчивият ергономичен дизайн на иновативните визитни картички е изработен от материали за многократна употреба, създавайки екологична и устойчива на времето карта, която ще издържи години. Смарт преносителите могат да бъдат пластмасови, метални или дори бамбукови.

От стартирането на Smart Card се наблюдава нарастване на хората, които преминават към дигиталното, като екипът отчита 800% увеличение на продажбите от началото до сега и приток на запитвания както от частни лица, така и от национални и компании от 13 различни държави.

Advertisement

Повече за Smart Card можете да откриете в техния уебсайт на адрес https://www.smartcards.tech/

Continue Reading
Advertisement