Connect with us

Tехнологии

Великденска игра в приложението на Yettel

Avatar

Публикувано

на

Yettel App

В дните преди Великден всеки клиент на Yettel може да се включи в забавна тематична игра и да спечели редица изненади от партньорите на телекома, както и допълнителни пакети МВ и отстъпки за смартфони и джаджи.

Потребителите могат да открият великденската игра чрез специален банер в мобилното приложение на Yettel, който ще бъде активен от 18 до 21 април. Четири дни всеки клиент на мобилния оператор, отворил приложението и включил се в играта, ще има възможност да „чупи по едно яйце“, от което ще изскача изненада.

Сред изненадите за Великден са и оферти на партньори на Yettel като „Комсед“, Praktis, Booking.com и Zlatna Ribka. Същевременно всеки включил се в поне три от четирите дни ще участва и в томбола за прахосмукачка робот Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro, която ще бъде изтеглена впоследствие.

Пълна информация за играта и  изненадите в нея потребителите могат да открият в мобилното приложение в секция „Правила и условия на кампанията“.

Мобилното приложение Yettel Bulgaria, което може да се изтегли от Google Play, AppStore и AppGallery, разполага с богата функционалност. Освен информация за потребление, текуща сметка и договори, то дава бърз достъп на клиентите на мобилния оператор до актуалните оферти, адресите на магазините и работното им време. Чрез приложението клиентите на Yettel могат да управляват и допълнителните услуги, с които разполагат, и дори да подновят абонаментния  си план към оператора, без да се налага посещение на магазин или чакане на куриер.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement