Connect with us

Музика

Веси Бонева показа кадри от нова фотосесия

Avatar

Публикувано

на

VessyBoneva 13

снимка: Атакан Екут Узун, ПР

Поп певицата Веси Бонева, която сме свикнали да виждаме в много различни роли показа кадри от нова фотосесия, с които успя да впечатли почитателите си.

За реализацията на концепцията и снимките Веси избра фотографа Атакан Еркут Узун, стайлингът е дело на топ стилиста Стоян Апостолов, който се погрижи за страхотните визии с модните брандове Plus Zero Concept Store, XO Butique и Casadei-Pepina Gallery, а за грима и косата певицата се довери на Пепа Стоянова и салон Arlet Stars.

Новата фотосесия на певицата, още любопитни кадри, заснети през годините и много други интересни неща около нейната кариера могат да бъдат открити в официалния сайт на Веси Бонева www.vessyboneva.net, който стартира преди дни.

Тази година отново започва с много положителни емоции и успехи за Веси Бонева. Тя взе участие в уникален спектакъл-разказ за българската история, представен с музика и танци на 9 януари в столичния театър „Сълза и смях”, където прозвучаха песни, любими на поколения българи: „Къде си вярна ти любов народна“, „Хубава си моя горо“, Облаче ле бяло“ и много други в нов аранжимент.

Advertisement

Първият месец от годината продължи с една страхотна новина за певицата, а именно номинацията й за наградите „Икар“ 2016 в раздел „Съвременна българска музика“ за сингъла „Разпалвам микрофоните“, който е първият фючъринг между изпълнител и денс формация.

През януари певицата получи покана и бе специален гост на Swiss Awards 2016 в Цюрих, Швейцария, където зарадва всички присъстващи с изпълнения на едни от най-големите световни хитове.

 

 

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement