Connect with us

Музика

Влогърът Боян Тодоров и Мила Роберт възпяха “Софийското метро”

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

На 11.07 беше официалната YouTube премиера на новата песен на влогъра Боян Тодоров – “Софийското метро”. Само за няколко дни песента успя да достигне над 83,000 гледания и да влезе в българската трендинг класация на YouTube.

В духа на лятото, свежата песен претендира да се изкачи в класацията на най-гледаните български YouTube видеа за сезона. Мелодичният и запомнящ се припев на парчето обещава да се превърне в любим рефрен на младата аудитория. В песента взема участие и певицата Мила Роберт.

Видеото към песента е в партньорство с “Метрополитен” София и е заснето на територията на различни метростанции. В клипа участват певицата Мила Роберт (която е в ролята на контрольор) и познати в онлайн пространството лица, като ютубърите Мъци, Flora, Sandeff и Stella и други.

Боян Тодоров е YouTuber с над 218K абонати във видео канала си. Неразделна част от видеата на Боян са приятелите и семейството му, а благодарение на позитивното си и хумористично съдържание той бързо се превръща в любимец на младата аудитория.

Advertisement

Лятото на 2019 г. излиза дебютната песен на Боян “Къде са момичетата”, която има над 326K гледания и 17K харесвания в YouTube.

“Софийското метро”  е втора песен за Боян Тодоров. Тя съчетава модерно звучене със закачлив и забавен текст. Както се разбира и от заглавието, песента е посветена на Софийското метро и как то е неразделна част от ежедневието на жителите на столицата. В текста има хумористични нотки, но и фокус върху необходимостта и удобството на Софийското метро.

Continue Reading
Advertisement