Connect with us

Gaming

Време е да сложим малко RGB на коледната елха

Avatar

Публикувано

на

Най-доброто ръководство  за подаръци за геймъри от AGON by AOC

Празничният сезон е тук: идеалният момент да вземете нов монитор или гейминг аксесоар за бойната станция  или конзола. От AGON by AOC сме съставили неустоим списък с предложения за играчите, които ще допълнят и освежат гейминг пространство им – има по нещо за всяко коледно-новогодишно желание!  За тези, които копнеят за нов дисплей, резолюциите през новата година ще са високи и ясни.

Вземете надмощие с високи честоти на опресняване

AGON by AOC е автентична марка за геймъри от най-висок клас, което е очевидно от сътрудничеството ѝ с големия отбор за електронни спортове G2 Esports. AGON by AOC предлага монитор или аксесоар за всеки геймър – от геймъра, който се отпуска след работа с няколко състезателни Battle Royale мача, шофиране със състезателен симулатор или игра на футболни заглавия с приятели, до атлетите в електронните спортове, които се състезават на най-високо и професионално ниво.

Игри дори с ограничен бюджет

Advertisement

AGON by AOC предлага два достъпни, но мощни Full HD монитора – 24-инчовия 24G2SAE (препоръчителна цена: 409 лв.) или 27-инчовия 27G2SAE (препоръчителна цена: 546 лв). И двете предложения имат 165 херца честота на опресняване и богати на контраст панели, задоволяващи нуждите както за работните задачи в домашния офис, така и геймърския състезателен дух. С 4 милисекунди GtG и 1 милисекунда MPRT време за реакция, съчетани с поддръжката на AMD FreeSync Premium и Adaptive-Sync, динамичното действие е отчетливо и гладко. А пък високата честота на опресняване позволява на геймърите да улавят движенията на противниците по-бързо и да реагират навреме, за да получат надмощие. Здравата стойка с опция за накланяне или опцията за VESA осигуряват истинска гъвкавост в почти всеки случай. Геймърите, търсещи монитори с IPS панели и нужда от точни цветове за създаване на съдържание, стрийминг и други, могат вместо това да изберат 24G2SPU (препоръчителна цена: 429 лв.) или 27G2SPU (препоръчителна цена: 468 лв.), които предлагат 165 херца честота на опресняване, 4 милисекунди GtG, 1 милисекунда MPRT, както и ергономична стойка.

По-бързи и по-умни

Геймърите, които се състезават в електронните спортове, понякога имат нужда от по-висока скорост на опресняване. AOC GAMING 25G3ZM/BK (препоръчителна цена: 468 лв.) разполага с бърз VA панел, предлагащ 240 херца честота на опресняване, 1 милисекунда GtG време за реакция и само 0,5 милисекунди MPRT време за реакция. Така геймърите получават най-актуалната визуална информация от действието на екрана и могат да я комбинират с бързите си рефлекси, за да противодействат на атаките на опонентите си. Екранът се съчетава перфектно със слушалките AOC GAMING GH401 (препоръчителна цена: 160 лв.), които са оборудвани с 2,4 гигахерцова безжична връзка и предлагат идеален лек комфорт и превъзходно качество на звука. С тях потребителите чуват повече от играта с прецизни 50-милиметрови говорители, които осигуряват вълнуващо звуково изживяване за всички жанрове игри. Слушалките са удобни и издръжливи, с подвижен шумопотискащ микрофон и удобна мултиплатформена съвместимост чрез 2,4 гигахерцова безжична и 3,5-милиметрова кабелна връзка.

Хвърлете се в битката с този комплект за игри

Когато създавате своя гейминг компютър, събирането на компонентите в кутията е само половината от уравнението. Компютърът на истинския геймър трябва да бъде съчетан с монитор за игри, точната геймърска мишка, здрава клавиатура и удобни слушалки. AOC предлага страхотна колекция от комплекти за почти всеки геймър. AOC GAMING Q27G2E/BK (препоръчителна цена: 546 лв.) е 27-инчов QHD монитор за игри на достъпна цена с богат на контраст VA панел, 155 херца честота на опресняване и 1 милисекунда време за реакция (MPRT). AOC GAMING Q27G2E/BK е надеждна опция за години напред благодарение на високата му резолюция и бърз панел.

Advertisement

Геймърите могат да съчетаят този монитор с една истинска механична клавиатура като AOC GAMING GK500 (препоръчителна цена: 139 лв.), която е страхотна за игра, благодарение на механичните червени превключватели Outemu. Магнитната опора за китката прави GK500 изключително удобна и същевременно здрава благодарение на издръжливите материали. Мишката AOC GAMING GM500 (препоръчителна цена: 55 лв.) допълва пространството Ви прекрасно. Тя е оборудвана с точен сензор Pixart 3325, поддържащ 5000 DPI, 100 IPS и 20 g ускорение, като пасва идеално и за лява ръка.

Кабелните USB слушалки AOC GAMING GH300 (препоръчителна цена: 109 лв.) са идеалният завършек на комплекта. Те са супер удобен спътник за геймърите и произвеждат чист и ясен звук с подчертани баси, благодарение на своите 50-милиметрови говорители. А поддръжката на виртуален 7.1 съраунд звук (на компютър) позволява на играчите да определят точно позицията на противниците си. В комплект четирите продукта позволяват на геймърите да повишат конкурентното ниво на оборудването си с обща цена под 850 лв.

Създадени за бързи рефлекси

Геймърите, които се състезават на най-високо ниво, няма как да се задоволят само с 144 херца или 165 херца, особено когато опонентите им работят с по-висока честота на опресняване и могат да ги видят и реагират по-бързо. На помощ идват 240-херцовите ни модели от гамата на AGON by AOC. AOC GAMING C27G2ZU (с ергономична регулируема на височина стойка и препоръчителна цена: 585 лв.) или AOC GAMING C27G2ZE (с опции за накланяне на стойката и препоръчителна цена: 526 лв.) предлагат 27-инчови извити VA панели със спираща дъха 240-херцова честота на опресняване. Тяхната 1500R извивка обгръща и въвлича геймърите по-дълбоко в света на игрите, потапяйки ги изцяло в FPS, екшън или симулационните игри. За още по-реалистично изживяване, AOC GAMING C32G2ZE (препоръчителна цена: 624 лв.) предлага честота на опресняване от 240 херца върху по-голям 32-инчов монитор. И трите модела разполагат с Full HD резолюция, което прави възможността за достигане на 240 кадъра в секунда в игрите още по-голяма реалност, без да са необходими графични процесори от най-високо ниво.

Пиршество за амбициозни геймъри

Advertisement

Най-новото, пето поколение монитори от серията AGON е нашето предложение за по-взискателните геймъри. Наскоро пуснатият AGON AG275QZN/EU (препоръчителна цена: 1074 лв.) е плосък 27-инчов QHD монитор с VA панел, който предлага рязка и ясна разделителна способност, като същевременно се отличава с бързо развиващо се действие, благодарение на своята честота на опресняване от 240 херца, 1 милисекунда GtG време за реакция и само 0,5 милисекунди MPRT. AGON AG275QZN/EU излъчва „премиум“ вибрации навсякъде със здравата си ергономична стойка с полирано метално покритие и опции за регулиране на височината, наклона и завъртането.

Този мега-монитор се съчетава най-добре с аксесоарите от серия 700 на AGON by AOC. Клавиатурата AGON AGK700 с изключително качество на изработката (препоръчителна цена: 340 лв.) е оборудвана с Cherry MX Red превключватели за бърза реакция при натискане, удобна опора за китката, лесен достъп до макро бутони, колелце за сила на звука и др. Геймърската мишка AGON AGM700 (препоръчителна цена: 100 лв.) е с двуцветен дизайн със сребристи и черни акценти, а теглото й може лесно да се регулира благодарение на допълнителните тежести. Тя е перфектният избор с 16 000 DPI, специален снайперски бутон, програмируеми бутони и RGB персонализиране чрез AOC G-Menu.

Черешката на коледната торта е подложката за мишка AGON AMM700 (препоръчителна цена: 64 лв.), която разполага със страхотна повърхност за мишки от всяко поколение, докато фините RGB светлини, обграждащи страните на тъканта, могат да се синхронизират и с други аксесоари на AOC.

Нуждаете се от повече пространство?

За всеки, който търси повече пространство на екрана, 34-инчовият ултра широк AOC GAMING U34G3XM/EU (препоръчителна цена: 859 лв.) отговаря на изискванията. Благодарение на съотношението си 21:9, той може да елиминира нуждата от два монитора и да подобри продуктивността. Допълнителното му хоризонтално пространство ще покрие перфектно периферното зрение на потребителите в игрите и филмите, позволявайки им да се потопят напълно в изживяването. С честота на опресняване от 144 херца и време за реакция от 1 милисекунда MPRT, U34G3XM/EU е подходящ дори за бързи екшъни.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement